Actual

VIDEO Interviu exceptional cu Ionel, barbatul cu testiculul taiat de sotia lui de 8 Martie! "Ce sa simt?! A amortit…" - Vezi ce mesaj le-a transmis femeilor care, la randul lor, nu au primit flori de la sotii lor!

Ionel, barbatul care a fost atacat de sotie e 8 Martie fiindca nu i-a adus flori, a oferit un interviu senzational pentru WOWbiz.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 mar 2016

Azi, Mariana s-a dus la Vaslui ca sa isi viziteze sotul internat in spital, dupa ce i-a smuls un testicul. Femeia a avut mari emotii, dar intalnirea a fost una... linistita. Ba mai mult, barbatul s-a aratat bland si binevoitor. Ionel a acordat un interviu pentru WOWbiz si a povestit ce a simtit atunci cand sotia l-a atacat.


"Totul e in regula. Nu m-am speriat...Asta a fost. Am iertat-o. Nu se pune nicio problema. Mai gresim si noi, fiecare greseste. Ce sa se intample? Ca de Ziua Femeii... urma sa merg sa ii iau flori. Trebuia sa ma trezesc mai de dimineata. Dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat, am coborat la vale si era seful de post in masina. M-a dus la dispensar, apoi m-au adus aici la spital. M-au cusut.. nu a durat mult operatia... m-am gandit ca poate nu mai pot sa fac copii. Cum sa reactionez? O tin la distanta de acum pe sotie. Cand m-a apucat, am amortit, m-a durut un pic. Nu a prins de ele, a prins de piele un pic. Maine ma externeaza si gata. Am o femeie puternica. Femeile care n-au primit flori de 8 Martie sa faca la fel ca sotia mea", a spus Ionel.

"Cand am intrat la el in salon l-am intrebat ce face si cum se simte. Mi-a spus ca bine si ca maine il lasa acasa", a spus Marinela.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X