Vedete

VIDEO | Ionut Dolanescu a descoperit secretul casniciei perfecte: o sotie cu zece ani mai tanara. Nu-i gelos cand barbatii intorc capul dupa ea. Uite cum o saruta cu foc in fata camerei de filmat!

Desi sunt impreuna de aproape sase ani, au doi copii, griji si probleme ca oricare alti parinti responsabili, Ionut Dolanescu si sotia sa, Doinita, se iubesc si se rasfata cu gesturi tandre, la fel ca in prima zi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Georgiana Carp


VIDEO | Ionut Dolanescu a descoperit secretul casniciei perfecte: o sotie cu zece ani mai tanara. Nu-i gelos cand barbatii intorc capul dupa ea. Uite cum o saruta cu foc in fata camerei de filmat!icon photo
Ionut Dolanescu si-a sarutat sotia cu focEl o soarbe din priviri si o cuprinde de mijloc protector, ea este blanda si intelegatoare, iar povestea lor de dragoste este la fel de frumoasa ca in ziua in care s-au indragostit. Atunci, cand au simtit primii fluturi in stomac, Ionut Dolanescu si Doinita erau amandoi angrenati in alte casnicii. Ea era maritata, iar el era insurat si asezat la casa lui. Asta nu i-a impiedicat insa sa divorteze si sa o ia de la capat impreuna, in scurt timp, acestia casatorindu-se si devenind parintii unui baietel si ai unei fetite.
VIDEO | Ionut Dolanescu a descoperit secretul casniciei perfecte: o sotie cu zece ani mai tanara. Nu-i gelos cand barbatii intorc capul dupa ea. Uite cum o saruta cu foc in fata camerei de filmat!
Dupa ce au pus capat casniciilor anterioare si s-au casatorit, Ionut si Doinita au devenit unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri de la noi
“Ionut imi ofera dragoste, atentie si ma face fericita. Sa stiti ca eu sunt fericita cand merg fanele la el, sa faca o poza. Nu sunt geloasa! Nu am motive si am incredere in sotul meu.”, ne-a declarat Doinita. Ionut Dolanescu este total de acord cu tanara sa sotie, recunoscand spasit ca nu de putine ori i s-a intamplat sa observe cum barbatii intorc capul pe strada dupa ea. “Nici eu nu sunt gelos, chiar daca sotia mea este cu 10 ani mai tanara decat mine. Ma bucur cand le canta oamenilor si vad ca este apreciata, ca este iubita de public. Am o sotie frumoasa si ma consider un barbat norocos”, a spus artistul pentru WOWbiz.ro, sarutandu-si sotia cu foc in fata camerelor de filmat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune