Actual

Romanii astia doi canta bestial "Constantine, Constantine" intr-un tramvai din Geneva! Elvetienii ii aplauda si le dau bani! Uite ce remix de senzatie au facut melodiei si ce voce au

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 ian 2016

Au ritmul in sange si o voce care ii ajuta. Doi barbati din Romania, de etnie rroma, au facut spectacol intr-un tramvai din Geneva, Elvetia. Au cantat cu patos o adaptare a celebrei melodii "Constantine, Constantine", dupa Florin Salam. Cu paharul de plastic pentru bani, pozitionat strategic pe unul dintre instrumente, rromii canta cu foc si asteapta recompensa pentru prestatia lor. La finalul melodiei, elvetienii i-au aplaudat si le-au dat dat bani.

De cand situatia s-a inasprit in Italia si Spania, iar banii nu mai vin atat de usor ca inainte, romanasii nostri "lautari migratori" s-au orientat catre tarile nordice, mai civilizate, dar si pline de oameni cu dare de mana. Ei bine, pana mai ieri nu prea erau cersetori sau lautari care sa cante prin mijloacele in transport in Geneva, insa cei doi barbati au reusit sa-si faca loc "pe piata".

print
Stiripesurse.ro
Inca o tragedie in muzica populara! Un alt artist a murit la 67 de ani, dupa o operatie pe cord
Inca o tragedie in muzica populara! Un alt artist a murit la 67 de ani, dupa o operatie pe cord
X