Biz

VIDEO! Cine si l-ar fi imaginat pe milionarul cu zeci de fite Cocos jr la... metrou?!!! Alin nu mai circula cu bolidul sau de lux si incearca sa treaca neobservat in multime! De cand e cercetat pentru dare de mita si trafic de influenta, tanarul a slabit si e mereu abatut

Anchetele penale l-au adus pe Alin Cocos intr-o situatie la care, in urma cu doi ani, nici macar nu s-ar fi gandit. Milionarul a renuntat la bolidul de lux si, in urma cu doua zile, a fost zarit la metrou, intr-o aglomeratie de nedescris!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 4 mar 2016

De cand este cercetat pentru dare de mita si trafic de influenta, Cocos jr. a ajuns de nerecunoscut! Barbatul a slabit, este mereu abatut, a renuntat la orice distractie, iar de ceva vreme, surprinde si prin decizia de a-si lasa in garaj bolidul sau de zeci de mii de euro, pentru a fi un simplu calator cu mijloacele de transport in comun.

A renuntat la bolidul de luxNu mai are fitele de altadataAcum doua zile, reporterii WOWbiz.ro l-au intalnit pe afacerist la statia de metrou Titan, imbracat simplu, in jeansi, geaca de fas si pantofi sport! Fiul lui Dorin Cocos parea stingherit si nici nu prea ii convenea situatia, mai ales ca era si o aglomeratie de nedescris, insa, cu discretie si cu privirea numai la mobil, a incercat sa nu iasa in evidenta, pentru a nu fi recunoscut.

Aparitia lui Alin in statia Titan se justifica si prin faptul ca, in zona, barbatul detine o galerie comerciala. In mod normal, el nu ar fi circulat cu metroul, in cel mai rau caz, ar fi apelat la un taxi, dar se pare ca alegerile lui sunt altele in 2016. Barbatul ori a vrut sa evite aglomeratia, ori, acum, nu mai conteaza pentru el luxul si confortul, ci…libertatea!

Alin Cocos este cercetat pentru dare de mita si trafic de influenta inca din ianuarie 2015. Procurorii DNA sustin ca acesta ar fi intervenit la comisia din ANRP, din care facea parte si Alina Bica, pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian sa primeasca despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro. Alin a stat la “racoare”  doua luni. A fost o eliberat si trimis in arest la domiciliu, ca sa fie sub control judiciar.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X