Biz

VIDEO! Mirela Retegan vorbeste despre cum a luat nastere fenomenul Zurli care i-a innebunit pe copii si pe parinti! A plecat de la zero si a ajuns sa umple Sala Palatului pana la refuz

In urma cu 11 ani, Mirela Retegan era un simplu redactor si realizator de emisiuni de radio. Astazi, numele sau are greutate, copiii o iubesc cu adevarat si toti si-ar dori-o sa o aiba in preajma la ziua lor.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 iun 2015

Cum a inceput totul si cum a aparut fenomenul Zurli ne-a dezvaluit chiar creatoarea lui, Mirela Retegan.

"A inceput firesc din dorinta mea de a crea o lume pentru copilul meu. Maia implinea 3 ani, anul acesta va face 14, si am vrut sa ii organizez ceva special. Am contactat o firma de organizari de evenimente. Dupa, mi-am dat seama ca nu imi place si eu pot sa fac mai bine treaba asta ca ei. Asa ne-am nascut si de acolo am crescut", ne-a marturisit Mirela Retegan.

"De la un personaj am ajuns sa avem 50 de personaje, 500 de costume, un spectacol de teatru, doua, trei, zece spectacole de teatru, o sala la Muzeul Taranului Roman si am incununat totul cu evenimentul de la Sala Palatului, unde am vandut 5.000 de bilete. S-a umplut toata sala. Ca sa zic sincer, eu mi-am inventat un serviciu unde sa pot merge cu copilul, unde sa nu ma certe nimeni ca vin la munca cu fata dupa mine. Zurli s-a nascut datorita fiicei mele. Ea a fost spectatorul numarul 1. Toate povestile le verificam pe ea. Ulterior, fiica mea a ajuns sa faca parte din gasca Zurli. A vrut sa lucreze la Zurli si a fost un fel de femeie de serviciu. Facea curat si o plateam. Apoi a invatat sa picteze chipuri si sa scrie povesti si tot asa. Weekendul trecut a urcat pe scena in spectacolul Zurli pe care l-am sustinut la Sala Palatului", ne-a declarat emotionata vizibil "mama Zurli", Mirela Retegan.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X