Actual

VIDEO Un barbat s-a intors din morti dupa ce preotul i-a facut slujba de inmormantare! Uite ce a vazut pe partea cealalta - Te vei infiora

El este barbatul care s-a intors din morti cand groparii se pregateau sa il duca la groapa. Barbatul sustine ca Iisus l-a intors din drum.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 dec 2013

"Am dat de o campie frumoasa si erau niste oameni imbracati in alb, cu capetele goale si aveau o plasa. M-am dus la unul din el si am vrut sa ii pun mana pe o cana. El m-a lovit si l-am intrebat de ce a facut-o, de ce nu imi da apa. Am mers si ei treceau peste o punte. in stanga era Iisus, avea o biblie si o cruce in mana. Am vrut sa trec si mi-a facut semn sa ma intorc. Pe campia aia, in timp ce mergeam, auzeam niste voci", a marturisit Ilie Dobre, barbatul care era sa fie ingropat de viu care a si orbit pentru o perioada de scurt dupa aceasta experienta.

"Preotul ii tinea slujba in casa si s-a trezit brusc. S-a ridicat in fund si a cerut apa. S-a speriat si el si a luat-o la fuga pe scari", a spus un apropiat pentru Stirile Kanal D.

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X