Vedete

VIDEO | Un copil de 9 ani l-a facut KO pe Florin Salam la o nunta! Jandarmul cu voce de aur e mic copil pe langa Roberto!

O fi vazut multe la viata lui Florin Salam, dar un asemenea talent la o varsta atat de frageda, mai rar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


De obicei, cand merge la o nunta, Florin Salam este cel care ajunge in centrul atentiei. Toata lumea se opreste si-l asculta pe regele manelelor. Ei bine, in cariera manelistului a existat si un moment in care a ramas pe scaun si a aplaudat cot la cot cu ceilalti invitati. S-a intamplat la inceputul acestui an, cand Roberto, un pusti de 9 ani, s-a ridicat in picioare si a cantat o piesa celebra a lui Salam. Baiatul n-a avut nevoie de prea multa orchestratie si nici de timp sa-si incalzeasca vocea. Care "Next Star"? Care jandarm cu voce de aur? Roberto e noua senzatie a muzicii de petrecere, acest lucru fiind confirmat si de cei peste 20.000 de oameni care au vizionat inregistrarea facuta cu telefonul si apoi postata pe Youtube.

VIDEO | Un copil de 9 ani l-a facut KO pe Florin Salam la o nunta! Jandarmul cu voce de aur e mic copil pe langa Roberto!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune