Biz

VIDEO Vezi cum a decurs intalnirea Gabrielei Cristea cu Marcel Toader din weekend de la botez!

Gabi si fostul sot au botezat impreuna o fetita scumpa foc. Atat in biserica, cat si la petrecere, cei doi si-au vorbit strictul necesar si au refuzat sa danseze impreuna.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 24 iun 2013

"Rochia o am mai demult in garderoba si sandalele le am de mult timp. Nu trebuie sa fii casatorit pentru a putea boteza un copil. Mai avem o fina mai mica pe care am botezat-o acum 2 ani si jumatate.

Nu ma mai intereseaza ce spune Marcel, face parte din trecut. Noi nu mai avem nici o relatie, nici ca parteneri de dans. Nu mai e cazul. Daca altcineva ma cheama la dans si el e acolo, aia e. Nu ma mai intereseaza cum arata acum.

Micuta pe care am botezat-o o sa fie extrem de norocoasa. A facut-o in cristelnita, am luat-o ca pe o intamplare fericita. Marcel a zis ca se leapada de Satana, doar Dumnezeu decide asta", a spus Gabi Cristea pentru Drept la tinta.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X