Biz

VIDEO Vica era fericita ca a gasit in sfarsit o bona pentru Edan, dar femeia s-a dovedit cel mai mare cosmar al ei! Era neindemanatica si nepriceputa si a prins-o si cand ii umbla prin lucruri!

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 mar 2016

Vica era fericita ca in sfarsit a reusit sa gaseasca o noua bona pentru fiul ei. Daniela s-a dovedit insa un mare cosmar. Femeia era neindemanatica si nepriceputa, i-a stricat pantalonii de piele si un pulover de casmir, a spart un pahar de cristal si nu a indeplinit cum trebuie nicio sarcina din cele date de Vica.
"Asta e o casa pretentioasa, eu am haine pretentioase. Cum sa bagi pantalonii de piele la masina de spalat? Sa nu te atingi de lucrurile mele, de haine, de bijuterii. Nu suport ca cineva sa se atinga de lucrurile mele personale", a spus Vica Blochina.
In plus, bona nu se comporta deloc cu Edan asa cum ar fi trebuit. Nu a reusit sa il convinga nici macar sa se spele pe maini, daramite sa manance sau sa isi faca temele. Apoi, pustiul a convins-o sa iasa din casa sa plimbe cainele, in timp ce el a ramas singur acasa. Ce s-a intamplat in lipsa ei... nici nu va puteti imagina.Ramas singur acasa, Edan a facut un haos de nedescris. A aruncat lucrurile in mijlocul sufrageriei, i-a ravasit pantofii Vicai, a fugit din casa, ba chiar a amenintat-o pe bona. "Daca nu faci tot ce iti spun eu, o sa ii spun totul mamei. Trebuie sa fii servitoarea mea", a spus Edan.

 

"Am vrut sa o terorizez, am vrut sa o testez, sa vad daca e ferma sau daca rade, glumeste cu mine", a explicat el, apoi.

Cand s-a intors Vica, Edan i-a dat raportul. "Nu am facut dus, ti-a umblat prin lucruri. Si-a dat cu parfumul tau, ti-a probat ochelarii, hainele, pantofii. A stat in patul tau", a spus fiul lui Pitzi.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X