WowNews logo WOWnews
Stories
cei trei "masterchefi" au inceput sa lucreze, fiecare, pe cont propriu, la evenimente private

Vedete

Cat te costa sa-ti gateasca “Masterchefii” la nuntaDumitrescu, Scarlatescu si Bontea fac bani grei la evenimente private. Castiga intre 800 si 6.000 de euro pentru o singura "prestatie culinara"

Notorietatea dobandita gratie concursului “Masterchef” le-a sporti serios veniturile celor trei jurati. Recunoscuti si inainte ca fiind unii dintre cei mai mari bucatari din tara, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au specializat acum in show-uri private, din care fac bani grei. In functie de numarul de invitati de la petrecere si de meniul dorit de angajatori, cei trei au ajuns sa ceara intre 800 si 6.000 de euro pentru o singura reprezentatie.

Emisiunea-concurs “Masterchef” s-a dovedit a fi o rampa de lansare atat pentru concurenti, dar si pentru jurati. Desi Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu au job-uri foarte bine platite la restaurante de lux din Capitala, cei trei “masterchefi” s-au cam reorientat in ultimele luni, alegand sa-si sporeasca veniturile la evenimente private.

cei trei "masterchefi" au inceput sa lucreze, fiecare, pe cont propriu, la evenimente private
cei trei „masterchefi” au inceput sa lucreze, fiecare, pe cont propriu, la evenimente privateSi, asa cum era de asteptat, ofertele curg in valuri, iar acestia abia daca mai fac fata cererilor de a asigura meniurile pentru petreceri aniversare, nunti, botezuri sau diverse alte sindrofii cu staif. Iar cel mai solicitat dintre ei pare a fi Catalin Scarlatescu, cel care, potrivit surselor noastre, a renuntat deja la job-ul permanent pe care-l avea la restaurantul unui hotel de lux din Capitala, preferand sa ramana doar colaborator, pentru a-si putea desfasura in voie activitatile pe cont propriu. Iar preturile percepute de catre cei trei “masterchefi” nu sunt deloc unele de neglijat, onorariile lor putand ajunge chiar si la pretul unui autoturism, pentru un eveniment de fite. Totusi, banii nu par a fi un inconvenient, iar romanii s-au cam dovedit a fi mana larga la acest capitol, intrucat da bine in fata invitatilor sa te lauzi ca meniul prezentat reprezinta conceptul unuia dintre cei trei jurati de la “Masterchef”.
Pasionati de meseria lor pana in maduva oaselor, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au gatit chiar si in varf de munte
Pasionati de meseria lor pana in maduva oaselor, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au gatit chiar si in varf de munte
Astfel, pentru o petrecere simpla cu doar cativa invitati si un meniu obisnuit, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au un onorariu de aproximativ 800 de euro, insa suma creste direct proportional cu numarul invitatilor dar si in functie de cat de sofisticat este meniul. Prin urmare, pentru o nunta de 2-300 de persoane, unde ei trebuie sa asigure un meniu VIP, cu preparte culinare exotice si diverse aranjamanete inedite si unde, evident, trebuie sa ia cativa bucatari drept ajutor, “masterchefii” ajung sa ceara chiar si 6.000 de euro.