Biz

Vrei sa-ti duci copilul la gradinita de lux a lui Pepe si a Ralucai Pastrama? Afla cat trebuie sa scoti din buzunar lunar!

Pepe si Raluca Pastrama s-au facut patroni! Cei doi au investit sute de mii de euro intr-o gradinita de lux. De aceasta afacere se va ocupa in totalitate sotia artistului.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 sep 2017

Pepe a facut credit la banca, de 450.000 de euro, si a achizitionat palatul in care a copilarit sotia lui. (Vezi AICI cum arata sotia lui Pepe in costum de baie) Vila imensa era scoasa la vanzare de 3 ani, de tatal Ralucai, Nelu Pastrama, cu 700.000 de euro. Imobilul imens, compus din demisol, parter, etaj si mansarda, cu living foarte mare, 11 camere, 10 bai, doua bucatarii, o terasa si cu o curte mare, nu s-a vandut, desi afaceristul mai scazuse pretul, proprietatea ajungand la 570.000 de euro. Pana la urma a cumparat-o Pepe si s-a apucat sa reconstruiasca si sa renoveze atat interiorul, cat si exteriorul pentru a face gradinita de lux ce poarta numele fetitelor lui.

Raluca este cea care se va ocupa de gradinita si de copii. Inscrierile au inceput de mult, iar parintii au optat pentru programe diferite.

Programul scurt este de 4 ore, 08.00 – 12.00, include activitati instructiv – educative conform programei educationale, actorie muzicala (2 ore pe saptamana), limba engleza (zilnic), pretul fiind de 1200 de lei pe luna. Micutii care sunt inscrisi la programul scurt au si micul dejun inclus, dar si o gustare.

 

Parintii care opteaza pentru un program mediu, de 5 ore, 08.00 – 13.00, trebuie sa scoata din buzunar 1500 de lei pe luna. In plus fata de cei care au optat pentru programul scurt, copii care petrec 5 ore la gradinita, vor mai avea inclus si pranzul.

Programul lung, cel de 10 ore, 08.00 – 18.00, la pretul de 1800 de lei pe luna, include activitati instructiv – educative, actorie muzicala (2 ore / saptamana), limba engleza (zilnic), canto (2 ore / saptamana), activitati de dezvoltare personala, si masa completa.

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X