Stiri

Vremea se schimba total! Meteorologii au facut anuntul: Ce ne asteapta in urmatoarele ore

Meteorologii au anuntat un val de aer rece va aduce zapada peste mare parte din tara, iar de luni, temperaturile vor scadea semnificativ.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Vremea se schimba total! Meteorologii au facut anuntul: Ce ne asteapta in urmatoarele oreicon photo
 
Potrivit informatiilor acestora, duminica va fi rece si va ninge, dar cantitatile de zapada nu vor fi unele insemnate.
 
„Duminica, tara noastra va fi abordata de un ciclon mediteranean, iar precipitatiile se vor extinde in toata tara. Vor fi in prima parte a zilei lapovita si ninsoare, vantul se va intensifica in vest si sud-vest si la munte, iar noaptea va fi viscol in partea de sud-est a tarii. Totusi, vom avea o vreme mai calda decat normalul acestei perioade”, a spus Mirela Polifronie,  meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
 
 
De luni, insa, odata ce precipitatiile vor fi tot mai reduse, temperaturile vor incepe sa scada, iar minimele ar putea ajunge pana la -15 grade Celsius.
 
„In Bucuresti, in prima parte a zilei de sambata va ploua, apoi precipitatiile se vor transforma in ninsoare. Se va depune un strat de aproximativ 4-6 centimetri, deci nu poate fi vorba de ninsoare abundenta. Si duminica este posibil sa se mai inregistreze caderi de zapada, slabe cantitativ, iar de luni Capitala, la fel ca restul tarii, se va confrunta cu scaderea accelerata a temperaturii”, a mai anuntat meteorologul ANM, potrivit evz. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune