Biz

DEZVALUIRI | Cum s-a facut Borcea de ras in puscarie din cauza femeilor! La ultima vizita, nu a venit sa il vada nimeni, desi dinamovistul se gatise si se parfumase!

Cristi Borcea a primit o lovitura dura la puscarie! Saptamana trecuta, nici macar una dintre femeile din viata lui nu au ajuns la vorbitor la ultima vizita permisa de lege, semn ca toate sunt suparate pe el in acest moment!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 14 feb 2016

Borcea a avut parte de cea mai neplacuta surpriza din viata lui! In weekend-ul trecut, nimeni nu a venit sa il vada, lucru ce l-a afectat teribil pe afacerist, care a ramas cu buza umflata in sala vizitatorilor.

Alina nu a mai venitSurse din preajma fostului boss de la Dinamo sustin ca acesta se afla intr-o situatie disperata. Din mare Don Juan, Borcea a ajuns sa nu mai fie dorit de nicio reprezentanta a sexului frumos din viata lui pana cand acesta nu isi va rezolva situatia amoroasa.

Valentina era plecata in America“Daca la inceputul anului, toate femeile se inghesuiau sa il viziteze, ei bine, in ultima vreme, situatia s-a schimbat radical. Valentina Pelinel nu a mai fost vazuta deloc pe la Jilava, iar Alina a ajuns pe la Penitenciarul Jilava doar ca sa il intrebe de divort. Mihaela, prima sotie, l-a vizitat mai des, ba chiar a avut si o reactie dura fata de presa, spunand ca Borcea ar trebui lasat in pace pentru ca este distrus psihic si extrem de bolnav. Cu toate acestea, la ultima “intalnire” programata in weekend-ul trecut, nu si-a facut nici macar ea aparitia la vorbitor, spre marea disperare a omului de afaceri care se pregatise”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Mihaela a lipsit si eaMai mult, aceleasi surse sustin ca Borcea a fost extrem de abatut cand a realizat in ce situatie a ajuns.

“Barbatul s-a spalat, s-a imbracat frumos, si-a dat cu parfum si a venit optimist la intalnire. Cand a vazut ca nu este nimeni, s-a schimbat la fata si nu i-a venit sa creada. S-a uitat un pic in jur, i-a vazut pe toti cu rudele si aproape ca i-a dat lacrimile. A plecat abatut, de parca totul se naruise in jurul lui. In zilele urmatoare, nu a mai vorbit cu nimeni, a stat retras si a incercat sa isi ocupe timpul cu o carte”, au mai spus  persoane de la Jilava.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X