Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon photo
 
Maria Constantin - Are o pereche de botine foarte interesante, pe care le puteţi combina cu o ţinută all black. Nu-mi place lănţişorul. E o ţinută potrivită pentru birou, nu pentru un eveniment. Nota mea pentru ea e 2. 
 
Dorian Popa- Ofer o deformare în zona frontală. Este ceea ce noi la ”Bravo, ai stil” numim boşoalcă. Ţinuta comportă o boşoalcă. Nu am ce să comentez. Nu e OK să purtăm astfel de ţinute ce i-ar putea determina pe oameni să creadă că suferi de anumite afecţiuni, nu tocmai pozitive. Va primi nota - 21 pe galben. 
Romaniţa Iovan - Îmi place foarte mult acest look al Romaniţei, îmi place că a punctat cu un ruj roşu, îmi place cum îşi poartă părul. E o ţinută care îi vine bine, pe care o poţi purta oricând. Nota mea pentru Romaniţa e 9.
 
Connect-R - Are o ţinută interesantă, îmi place că a abordat acest stil de ochelari, îmi place că are hainele pe măsurile lui. Din păcate, însă, încălţămintea e foarte urâtă. Atitudinea îl salvează, aşa că primeşte de la noi nota 5. 
 
Corina Dănilă - Mi se pare că toată lumea are impresia că poate purta o rochie neagră. Nu o poţi accesoriza cu o brăţară din lemn sau cu ceas. Ce trist. Îmi place cum are părul, machiaj, nu am mai văzut-o de mult aşa, nu vreau să fiu răutăcioasă. Va primi nota 4,8.
 
Virgil Ianţu - Îmi place. Are aşa un simţ, întotdeauna mi-am dorit să câştig la emisiunea aceea a lui. Îmi place că a ales o încălţăminte în alt ton, dar costumul e foarte urât. Acea cămaşă nu are ţinuta potrivită. Nu e o cămaşă ce poate fi purtată pe sub un costum. Trebuie purtată singură. Nota mea pentru Virgil e - 69.
Nicoleta Nuca - Trecând peste acest detaliu, îmi place că poartă ciorapi la sandale, îmi place că a ales acel latex. Coafura este punctul forte, cred că în această seară o să-i dau un trofeu WOW. 
 
Anca Serea - Este într-o inventare continuă, îmi place că îndrăzneşte. Acei mom jeansi nu au ce să caute la un eveniment, sunt de mers la cumpărături. Singurul lucru pe care ar fi putut să-l facă e să-şi fi pus încălţăminte sport şi o cămaşă albă. Nu agreez cozonacii pe post de păr. E o ţinută de 0. Atât. 
 
 
Lavinia Pîrva - Un toc foarte urât, nişte jeanşi care nu o avantajează. Breteluţa de la sutien care se iţeşte nu e deloc OK. Nota mea pentru Lavinia e un trofeu BAU. Nu pot mai mult. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune