Biz

Interlopul Nadir, personaj-cheie in destinul familiei Kaya, azi in "Yaman", de la 16.30, la Kanal D

Bucurie mare in familia Kaya. Renumitul om de afaceri Asim Sekip Kaya a fost eliberat din inchisoare, dupa ce s-a gasit "criminalul” lui Sinan Enveroglu.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2017

Doar Asim si Asude stiu ca, in realitate, libertatea omului de afaceri se datoreaza controversatului Nadir. Deoarece evenimentele din ultimul timp, care il au ca pilon principal pe Nadir, s-au tinut lant, Selim si Sedef banuiesc amestecul interlopului in toata povestea. Selim nu se da batut si lupta pentru a afla adevarul.

Drumul dragostei ii duce spre impacare pe indragostitii Yaman si Mira, insa tanara ramane circumspecta in ceea ce priveste sinceritatea sentimentelor lui Yaman. Cei doi sunt in continuare despartiti in ochii prietenilor.

Yaman primeste un ajutor nesperat din partea lui Beren, sora Mirei. Eforturile tanarului vor ajunge direct la inima Mirei.

De cand sotul a fost eliberat din inchisoare, Asude se teme mai mult ca oricand ca acesta sa nu afle de amantlacul dintre ea si Kenan. Asude va rupe relatia cu acesta.

Nu ratati “Yaman”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.30, la Kanal D.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu si-a scapat fiica de sub control! Uite ce mesaje posteaza pe Facebook si cum planuieste sa chiuleasca de la scoala
Adriana Iliescu si-a scapat fiica de sub control! Uite ce mesaje posteaza pe Facebook si cum planuieste sa chiuleasca de la scoala
X