Vedete

Zina Dumitrescu, de la azil la un salon de infrumusetare! Creatoarea de moda si-a facut manichiura, pedichiura si a luat pranzul intr-un salon de fite din Capitala! Vezi imagini exclusive!

Creatoarea de moda, in varsta de 75 de ani, a parasit pentru cateva ore centrul de batrani din Snagov, unde locuieste de un an si jumatate. "Mama Zina" a fost scoasa la o plimbare si la un mic rasfat de catre Nelly Nastase, una dintre fotomodelele pe care le-a urcat pe podium in anii '90.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

FOTO: Sorin CioponeaZina Dumitrescu a fost dusa la Inari Beauty Fashion Lounge, afacere pe care o conduce creatoarea de moda Galyna Pinzari, care este prietena foarte buna cu Nelly. Astfel, "Mama Zina" a fost rasfata din toate punctele de vedere, deoarece s-a bucurat de un tratament complet la spa, plus ca si-a facut manichiura, pedichiura si un scurt tratament la par.Zina Dumitrescu, alaturi de Galyna Pinzari si Nelly Nastase

Mama Zina a ales doar sa fie spalata pe cap, dupa care a cerut sa i se prinda parul in coada. Doamna modei romanesti a fost extrem de fericita pentru ca Nelly s-a gandit sa o scoata in orassi a facut-o sa se simta ca o regina. Dupa ce sedinta de infrumusetare s-a incheiat, Zina Dumitrescu a luat pranzul alaturi de Galyna si Nelly, dar si o doamna care a insotit-o. "A fost fericita, incantata, n-am cuvinte sa spun cat de bine s-a simtit cu noi. Asa cum am promis, o vom scoate mereu pe Zina in oras. Cu toate ca este tratata foarte bine in centrul in care sta, zic eu ca merita sa primeasca si cate o iesire de acest gen. Ma bucur ca am luat masa din nou cu Zina, iar mancarea ei preferata este snitel cu cartofi, ceea ce a mancat si azi", a declarat Nelly Nastase, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Surpriza totala! Mama Zina a fost scoasa din azil in secret! Botezatu a dus-o la restaurant!

Catalin Botezatu a scos-o pe Mama Zina in oras! Au mers sa manance la un restaurant libanez!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune