Vedete

Zina Dumitrescu, de la azil la un salon de infrumusetare! Creatoarea de moda si-a facut manichiura, pedichiura si a luat pranzul intr-un salon de fite din Capitala! Vezi imagini exclusive!

Creatoarea de moda, in varsta de 75 de ani, a parasit pentru cateva ore centrul de batrani din Snagov, unde locuieste de un an si jumatate. "Mama Zina" a fost scoasa la o plimbare si la un mic rasfat de catre Nelly Nastase, una dintre fotomodelele pe care le-a urcat pe podium in anii '90.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

FOTO: Sorin CioponeaZina Dumitrescu a fost dusa la Inari Beauty Fashion Lounge, afacere pe care o conduce creatoarea de moda Galyna Pinzari, care este prietena foarte buna cu Nelly. Astfel, "Mama Zina" a fost rasfata din toate punctele de vedere, deoarece s-a bucurat de un tratament complet la spa, plus ca si-a facut manichiura, pedichiura si un scurt tratament la par.Zina Dumitrescu, alaturi de Galyna Pinzari si Nelly Nastase

Mama Zina a ales doar sa fie spalata pe cap, dupa care a cerut sa i se prinda parul in coada. Doamna modei romanesti a fost extrem de fericita pentru ca Nelly s-a gandit sa o scoata in orassi a facut-o sa se simta ca o regina. Dupa ce sedinta de infrumusetare s-a incheiat, Zina Dumitrescu a luat pranzul alaturi de Galyna si Nelly, dar si o doamna care a insotit-o. "A fost fericita, incantata, n-am cuvinte sa spun cat de bine s-a simtit cu noi. Asa cum am promis, o vom scoate mereu pe Zina in oras. Cu toate ca este tratata foarte bine in centrul in care sta, zic eu ca merita sa primeasca si cate o iesire de acest gen. Ma bucur ca am luat masa din nou cu Zina, iar mancarea ei preferata este snitel cu cartofi, ceea ce a mancat si azi", a declarat Nelly Nastase, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Surpriza totala! Mama Zina a fost scoasa din azil in secret! Botezatu a dus-o la restaurant!

Catalin Botezatu a scos-o pe Mama Zina in oras! Au mers sa manance la un restaurant libanez!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune