Stiri

Ziua verdictului| Greii fotbalului romanesc tremura azi! Vezi cine ar putea sa stea dupa gratii si cati ani de puscarie cer procurorii! Afla ce spun astrele depre ce o sa se intample azi cu Copos, Borcea sau fratii Becali

Azi, la ora 14.00 este anuntat verdictul in cel mai controversat proces din lumea fotbalului: “Dosarul Transferurilor”. Sapte personaje cheie din fotbal isi vor afla azi soarta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Ziua verdictului| Greii fotbalului romanesc tremura azi! Vezi cine ar putea sa stea dupa gratii si cati ani de puscarie cer procurorii! Afla ce spun astrele depre ce o sa se intample azi cu Copos, Borcea sau fratii Becali
Dupa sase ani prin tribunale, dupa ce au trecut prin toate etapele unui proces si chiar prin schimbarea Codului Penal, George Copos, Jean Padureanu, Cristian Borcea, Ioan si Victor Becali, Gigi Netoiu si Gica Popescu isi afla azi sentinta. Timpul a fost in favoarea unuia dintre inculpati: Mihai Stoica a scapat - in cazul sau, faptele incriminate s-au prescris prin noul Cod Penal intrat in vigoare la 1 februarie.

Iata care sunt pedepsele solicitate de procurori pentru fiecare inculpat, dar si ce spun astrele despre "greii fotbalului romanesc":

1. George Copos. Procurorii au cerut pentru el inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani. Judecatorii de la Curtea de Apel il condamnasera, in noiembrie 2012, la 5 ani de inchisoare cu executare. Nici din punct de vedere al astrelor, Copos nu sta prea bine, ziua fiind sub semnul nervozitatii si al conflictelor pentru nativii din Berbec, cum e si el.

2. Jean Padureanu ar putea scapa de inchisoare, in cazul lui procurorii cerand trei ani cu suspendare, asa cum a decis anterior si Curtea de Apel. Astrele spun ca ziua de marti, 4 martie, nu este insa una norocoasa pentru un Berbec. Asa ca Padureanu isi pune bazele in judecatori.

3. Cristian Borcea ar putea  primi azi sapte ani de inchisoare cu executare, aceeasi pedeapsa data si de Curtea de Apel. Astrele spun insa ca pentru un Capricorn ca Borcea, marti, 4 martie, este o zi norocoasa.

4. Ioan Becali. Procurorii il vor inchis si au cerut opt ani de inchisoare cu executare, pedeapsa fiind aceeasi data si de magistratii de la Curtea de Apel. Pentru Becali nici astrele nu sunt de partea lui, astrologii spunand ca nu are o zi prea buna.

5. Victor Becali ar putea ajunge la inchisoare, sapte ani cu executare cerand procurorii in cazul lui, la fel ca la Curtea de Apel. Si totusi, astrele, spun ca 4 martie este cea mai norocoasa zi a acestei luni pentru Becali, care este Fecioara.

6. Gigi Netoiu. Pentru el procurorii au cerut inchisoare cu suspendare de trei ani, aceeasi pedeapsa data de judecatorii de la Curtea de Apel. Totusi, Netoiu care este Leu va avea azi o zi conflictuala, asa ca apropiatii lui spera sa nu se certe cu judecatorii.

7. Gica Popescu - trei ani de inchisoare cu suspendare, la fel ca in cazul deciziei de la Curtea de Apel. Dar si el, din punct de vedere astral, se afla intr-o perioada a conflictelor, cel putin asa sunt predictiile pentru Balanta.

Cei carora magistratii le dau azi inchisoare cu executare, trebuie sa se prezinte la penitenciar, decizia fiind definitiva.

“Dosarul Transferurilor” a pornit de la o ancheta realizata in 2006 de Gazeta Sporturilor, care a dezvaluit ca suma incasata de Rapid de la Galatasaray in urma transferului fotbalistului Florin Bratu in campionatul Turciei ar fi fost mult mai mica decat cea platita de echipa turceasca. Procesul a inceput in 2008, iar in total au fost anchetate nu mai putin de 12 tranzactii suspecte cu jucatori.

Dumitru Dragomir arunca bomba: "Trei grei vor fi condamnati cu executare in dosarul transferurilor!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune