Vedete

Zodii care mint cum respira! Crezi ca esti una dintre ele?

Nativii zodiilor de mai jos nu au nicio remuscare cand spun un neadevar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Zodii care mint cum respira! Crezi ca esti una dintre ele?
Scorpion

Din intregul zodiac, semnul Scorpion este cel mai predispus la a manipula si cand spunem ca face parte din categoria zodiilor mincinoase, nu ne referim neaparat la minciunile sfruntate aruncate fara a clipi in stanga si in dreapta. Un Scorpion este extrem de secretos si nu devaluie mai nimic despre el, pentru a inclina balanta puterii in favoarea sa. In plus, nativul acestui semn intotdeauna va pune propriul interes pe primul loc, astfel ca daca se vede nevoit sa modifice adevarul, o va face, atata timp cat are de castigat. Din fericire, la capitolul inselarii, Scorpionii nu calca stramb daca li se arata mereu cat de iubiti si apreciati sunt si nu li se dau motive de razbunare.

Gemeni

Niciodata nu poti sa stii exact ce se petrece in capul unui nativ al zodiei Gemeni. Aceasta zodie poate afisa ceva, iar in spatele cortinei, sa aiba cu totul alte sentimente. Dualitatea Gemenilor ii claseaza pe primele locuri printre cele mai mincinoase zodii. In general, insa, minciuna nu este dublata de dorinta de a face rau, ci pur si simplu are la baza nevoia de apreciere si porneste si de la starea de plictiseala care se instaleaza rapid in cazul acestei zodii. Pentru ca sunt fermecatori si isi indulcesc vorbele indata ce este nevoie, Gemenii sunt cel mai adesea iertati pentru acest defect.

Leu

Multe dintre povestile pe care le auzi de la Leu nu sunt adevarate, iar principalul scop al minciunii este de a impresiona auditoriul si de a atrage admiratia celor din jur. In special atunci cand viata nativului nu este destul de palpitanta incat sa il plaseze in lumina reflectoarelor, el va inventa o poveste pentru a starni surprinderea persoanelor care il asculta. Din fericire, de cele mai multe ori, respectul de sine al Leilor ii impiedica sa minta atunci cand este vorba despre ceva important.

Balanta

Balantele stiu sa vrajeasca persoanele din jur cu vorbe care nu sunt intotdeauna adevarate. Tendinta lor de a flirta, nesiguranta de sine si dorinta de a-si face prieteni sunt atat de puternice uneori, incat ii indeamna pe nativi sa le spuna celor din jur exact ce vor sa auda. In acelasi timp, Balantele nu au intentii rele si pot deveni destul de transparente, astfel ca iti poti da seama ca ceea ce rostesc sunt vorbe goale sau nu.

Pesti

Integritatea Pestilor depinde de nivelul stimei de sine, ceea ce inseamna ca atata vreme cat nu aluneca pe o panta autodistructiva, nativii nu vor avea tendinta sa minta. Totodata, din cauza sensibilitatii lor specifice, ei nu vor rosti adevarul asa cum este el, ci il vor ambala cat mai frumos, din dorinta de a se proteja pe ei insisi sau de a-i feri pe cei apropiati de suferinte. Mai sunt si cazuri in care Pestii vor minti fara sa isi dea seama, deoarece au momente cand le este foarte greu sa faca distinctie intre lumea reala si cea imaginara in care au obiceiul sa se retraga.

Rac

Exact ca si in cazul celorlalte zodii de apa, Racii pot ajunge sa minta fie avand la baza intentia de a-i proteja pe ceilalti, fie din frustrare sau chiar si razbunare (in special in relatii). Daca insa sunt apreciati, iubiti si tratati cu grija, nativii isi vor dezvolta calitatile cele mai de pret: loialitatea si stabilitatea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune