Vedete

Zuhre devine fugara pentru a-si salva viata! Ce se intampla diseara, in serialul "Steaua Sufletului"

In episodul din serialul "Steaua sufletului", difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, actiunea se precipita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Zuhre devine fugara pentru a-si salva viata! Ce se intampla diseara, in serialul "Steaua Sufletului"icon photo

Zuhre gaseste o cale de a evada de la maritisul fortat pus la cale de tatal ei si batranul care isi dorea cu orice chip ca aceasta sa ii devina sotie; tanara il injunghie pe Fikret Karakaya, dar isi da seama ca nu are nicio cale de scapare si nici unde sa apeleze la ajutor.

In toata situatia plina de adrenalina creata, Zuhre gaseste adapost in magazinul lui Seyit, dar imediat isi da seama ca il pune si pe el in pericol. Fata vrea sa se indeparteze de acesta cu orice pret.

Zuhre devine fugara pentru a-si salva viata! Ce se intampla diseara, in serialul "Steaua Sufletului"


Indragostit nebuneste de ea si dandu-si seama ca oamenii lui Zekkar sunt pe urmele fetei, acesta o impiedica pe Zuhre sa ia aceasta decizie nebuneasca.


Intr-un final, Zekkar afla de idila dintre cei doi si, din acest moment, acestia sunt nevoiti sa fuga si sa se ascunda pentru a-si salva vietile.
Nu ratati un nou episod al serialului “Steaua sufletului” difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune