Biz

Zvonul ca Mihai Sturzu este pilotul decedat in accidentul aviatic de la Iasi s-a raspandit printre prietenii acestuia! Amicii fostului membru al trupei HI-Q au fost inspaimantati: „Ai scapat?”

Un coleg de-al lui Mihai Sturzu, care pilota un avion similar cu cel condus de fostul cantaret, a murit in incidentul aviatic de sambata.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata, pe un camp de langa Iasi, accidentul soldandu-se cu moartea pilotului, in timp ce singurul pasager a scapat cu viata. Stirea i-a ingrozit pe prietenii apropiati ai lui Mihai Sturzu, pentru ca si acesta piloteaza exact acelasi tip de avion care s-a prabusit si au crezut ca el este pilotul decedat. (vezi atacul lui Mihai Sturzu la Liviu Dragnea).

Dupa ce a cochetat cu muzica si cu politica, Sturzu si-a luat licenta de pilot si efectueaza curse interne cu un avion de mici dimensiuni. Asaltat de telefoane, Sturzu a anuntat: „Sunt bine. Multumesc tuturor celor care ma suna sau imi scriu. Nu am fost noi”. Amicii acestuia au rasuflat usurati. „Ai scapat?...Mi-a stat inima in loc pentru o clipa...Cand am vazut stirea m-am gandit, sincer....”, i-au transmis prietenii lui Sturzu.

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X