02.02.2020, palindromul care se întâmplă o dată la o mie de ani. De ce este ziua de astăzi unică

02.02.2020 este data unică care se întâmplă o dată la o mie de ani și este considerată una dintre cele mai importante zile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Ziua de astăzi este una unică din punct de vedere a numerologiei. Data de 02.02.2020 este considerată un palindrom pentru că grupul de cifre citite de la stânga la dreapta sună la fel ca atunci când sunt citite de la dreapta la stânga.

Citeste si: Ilie Năstase vorbește, în premieră, despre fata lui cea mare ”E de-o seamă cu soția mea”

Citeste si: Adevărul neștiut despre data magică de azi: 02.02.2020. Se întâmplă o dată la o mie de ani. De ce nu e bine să ieși din casă

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Kobe Bryant s-a prăbușit cu elicopterul la doar 8 kilometri de vila Monicăi Gabor din Malibu FOTO

02.02.2020, palindromul care se întâmplă o dată la o mie de ani. De ce este ziua de astăzi unică

Prima dată de acest gen a fost în urmă cu 909 ani, în noiembrie, 11, 1111. După ziua de astăzi vor mai trece încă 909 ani până se va mai petrece o astfel de potrivire a numerelor și următoarea va fi pe 3 martie 3030, potrivit disrn.com.

De ce estte considerată perfectă data de 02.02.2020

Din punct de vedere numerologic ziua de astăzi este un foarte bună, în care energia pozitivă și ambiția sunt cuvintele cheie care ne definesc.
Numerologii spun că anul 2020 are vibrație 4, iar data de azi îi dublează puterea. Virbația 8 este una dintre cele mai puternice in scara numerologica. Numarul 8 reprezinta energia combativa, ambitia, impulsivitatea, indrazneala, curajul, realismul. Ziua de 02.02.2020 poate fi una in care se pun bazele unei solide intelegeri de afaceri.

Vibratia 8 reprezinta cifra bogatiei, a puterii, a rezultatelor materiale. Opt este numarul reactiei si al justitiei echilibrate. Reprezentat de Saturn cel responsabil, cifra opt este o vibratie atat de puternica, incat cu greu te poti sustrage ei.

Această zi de 2 februarie 2020, mai ales că este şi an bisect, este un pasaj energo-vibraţional-informaţional extrem de important, scrie revistacosmos.com. Este Palindromul perfect, ''răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum'', explică numerologii.

Urmatorul articol
Citește și:

Cum s-au cunoscut Grațiela cu Andrei Duban? Faimoasa de la Survivor a fost ”Crăiasa basmelor” la un post tv

Asta îi lipsea! Andreea Esca, veste proastă de la judecători! Vedeta trebuie să se prezinte într-un dosar de calomnie: ”Admite cererea reclamantei” EXCLUSIV

Cleopatra Stratan pozează din ce în ce mai sexy! Fanii au criticat-o dur: „Te strici și tu, ca restul vedetelor”

Băiețelul de doi ani, bolnav, care le-a făcut să plângă pe concurentele de la Puterea Dragostei! ”Se poate sufoca oricând”

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies