10.11 2014, ziua cea mai neagra din viata lui Brenciu! Juratul de la X Factor a incasat doua lovituri sub centura, la distanta de cateva ore!

Ziua de 10.11.2014 va ramane cu siguranta in memoria lui Horia Brenciu drept cea mai neagra din existenta sa.

Distribuie pe:

fara descriereIn decurs de cateva ore, juratul de la “X Factor” a primit doua lovituri crunte care il vor afecta pe termen lung si ii vor zdruncina din temelii situatia financiara a familiei sale. Primul soc a avut loc cand Brenciu a fost instiintat de sotia sa, Alice Dumitrescu, ca a fost trasa pe tusa si a ramas fara angajamentul de la Antena1. Acesta era producator la emisiunea “Serviciul Roman de Comedie”, proiect TV care a fost retras brusc si fara prea multe explicatii din grila Antenei 1, desi se afla la jumatatea termenului contractual.

fara descriereCea de-a doua lovitura a venit cateva ore mai tarziu, cand au inceput miscarile seismice la Antena, iar bosii de la Intact au inceput sa taie in carne vie in incercarea de a reduce cheltuielile postului. Astfel, dupa sedinte interminabile, acestia au decis sa renunte in plin sezon la emisiunea “Danseaza printre stele”, oprind productia a carei audiente mult prea mici, nu justifica cheltuielile facute pentru producerea sa. Brenciu era prezentatorul show-ului cu pricina si, din cate se pare, incasa 7.000 de euro pentru un singur sezon, suma care in aceste conditii nu va mai fi varsata in conturile lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate