10 ani de la moartea Fănicăi Salam! Cum arată acum mormântul soției regelui manelelor?

Vineri se împlinesc 10 ani de la moartea Fănicăi, soția lui Florin Salam.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Moment greu pentru familia lui Florin Salam. Vineri se împlinesc 10 ani de la moartea Făincăi, prima și singura soție a regelui manelelor. Fănica este mama primilor doi copii ai lui Salam: Betty și Dani și a decedat la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

fara descriere

Zilele trecute, Florin, fratele Fănicăi, a vizitat-o la cimitir pe sora lui. Mormântul se află la cimitrul Berceni 2 și este unul dintre cele mai îngrijite de acolo. Fănica are un monument din marmură albă, în jurul căruia s-a ridicat o construcție din termopan. Înăuntru se află multe flori care sunt udate zilnic și lumânări care ard neîncetat. Apropiații nu au uitat-o pe Fănica.

Fănica avea nevoie urgentă de un transplant

fara descriere

Ștefania Stoian, pe numele ei real, s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală. Ea suferea de ciroză hepatică și cu câteva zile înainte să moară fusese operată de un blocaj renal agravat de o infecție la rinichi. Intervenția se încheiase bine, însă medicii au anunțat că rămân rezervați în ceea ce privește recuperarea acesteia. Fănica ar fi avut nevoie urgentă de un transplant, însă acesta nu s-a realizat. Florin a primit vestea pe scările spitalului, acolo unde se afla cu membrii familiei sale.

Citeste si: Vali Vijelie s-a pozat cu cele 3 maşini ale sale şi i-a înfuriat pe fani: “În ‘90 cântai prin cimitire, iar azi eşti mare bogătaş. Nu te mai lăuda, că alţii nu au bani de pâine şi sare!”

Citeste si: Scandal uriaș cu maneliști și interlopi pornit de la o postare pe Facebook! ”Ne tâlhărește, vrea 20.000 euro de la Marinică Nămol și Leo de la Kuweit”

Citeste si: Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

Moartea Fănicăi a fost o lovitură pe care Salam n-a știut s-o pareze. El a căzut în patima jocurilor de noroc și a drogurilor, din care a ieșit cu greu, după mulți ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate