Stiri

10 lucruri si situatii surprinzatoare care iti dau o stare proasta

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


10 lucruri si situatii surprinzatoare care iti dau o stare proasta
 
In fiecare dimineata ai o stare proasta si nu stii de ce? Ai putea fi surprins de cauza. In vreme ce o multime de lucruri pot contribui la o stare proasta, poti face anumiti pasi care sa elimine cele mai des intalnite cauze. Iata 10 lucruri si situatii surprinzatoare care iti dau o stare proasta.
 
1. Intoleranta la mancare
 
Intoleranta la mancare este responsabila pentru o multime de afectiuni, inclusiv ameteala si dureri abdominale, insa poate afecta si starea de spirit cauzand iritabilitate, slaba putere de concentrare, agresiune sau hiperactivitate. Daca experimentezi zilnic schimbari ale starii de spirit, pastreaza un jurnal al alimentelor pe care le consumi – ce mananci precum si orice schimbare a starii de spirit – pentru a descoperi daca exista vreo legatura.
 
 
2. Decorul din casa
 
Daca vrei sa te simti bine redecoreaza casa, astfel incat starea ta de spirit va cunoaste o imbunatatire.  In vreme ce restul ii poate face pe oameni iritabili si ostili, galbenul genereaza fericire, iar albastrul ajuta la relaxare, asa ca incearca sa-ti accesorizezi casa in culori care sa-ti imbunatateasca starea de spirit.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune