10 reguli de SIGURANȚĂ pentru fetele care fac autostopul! Ce să faci și ce să nu faci dacă urci în mașina unui străin

Autostopul sau "ia-mă nene" reprezintă nu doar un mijloc ieftin de a ajunge dintr-un punct într-altul într-un timp scurt, ci a devenit și o formă de turism. Unul destul de periculos, dacă ne luăm după întâmplările din ultimele zile.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Crimele de la Caracal au creat o fobie a românilor (mai ales a părinților de fete) față de fenomenul ”autostop”. Este cu adevărat periculos autostopul? Depinde peste cine dai, ar fi un răspuns corect. Din start trebuie precizat că modul de operare al criminalului Gheorghe Dincă nu este unul nou. Au mai fost și în trecut victime printre autostopiști, la fel cum au fost și împotriva clienților de taxi. Specialiștii susțin că ”un criminal care și-a pus în minte să ucidă o va face mai devreme sau mai târziu”. Important este să nu ajungem în preajma unor astfel de oameni.

Citeste si: Gestul făcut de Antonia în memoria Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă

Citeste si: O tânără a leșinat în fața presupusului criminal din Caracal. Rămășițe umane găsite în casa mecanicului auto

Citeste si: Ce spune un fost polițist judiciar despre cazul fetelor dispărute din Caracal: „Putem avea de-a face cu un „Ted Bundy de România”

Pe de altă parte, autostopul reprezintă un fenimen în masă. Există oameni care au făcut turul Europei cu autostopul și au făcut-o tocmai din dorința de a cunoaște oameni, povești de viață și de a împărtăși din propriile experiențe.

Citește continuarea pe kfetele.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate