LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

10 simptome cheie pentru depistarea coronavirusului din timp

Care sunt cele 10 simptome-cheie pentru depistarea din timp a noului coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

10 simptome cheie pentru depistarea coronavirusului din timp


In articol:

O analiză amănunţită a cazurilor de coronavirus a scos la iveală 10 simptome pe care le-au avut marea majoritate a pacienţilor depsitaţi pozitivi la virusul Covid-19.

10 simptome cheie pentru depistarea coronavirusului din timp

1. Respiraţie dificilă

E cel mai grav simptom, deşi nu este primul care apare. Senzaţia este că plămânii nu au capacitatea să se umple cu aer, iar respiraţia devine tot mai dificilă. Este cel mai grav semn al coronavirusului şi nu apare chiar din primele zile.

Citeste si: Al optulea județ din România în care purtarea măștilor devine obligatorie

Citeste si: Replica dura a unui medic de la spitalul Obregia: "Nu va mai bateti joc de noi! Sunt nemancata de aseara, nu am mai baut apa de dimineata"

Citeste si: Hotelul lui Răzvan Raț, transformat în centru de carantină pentru suspecții de coronavirus! „Au fost și cereri de somon fumé și friptură de vită la grătar”

2. Febră

Temperatura corpului este extrem de importantă în depistarea coronavirusului.  Acest lucru depinde de oameni și de temperatura lor medie. Intervalul normal, în grade celsius, este cuprins între 36,1 și 37,2. grade. Dacă trecem de 38 de grade ne putem pune primele semne de întrebare. Temperatura corpului poate creşte seara.

Citeşte aici toate simptomele pentru depistarea virusului Covid-19 din timp

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate