11 minciuni despre sex pe care toate femeile le spun

Nu exista femeie care, la un moment dat, sa nu fi spus una dintre aceste minciuni legate de sex fie dintr-un sentiment de jena, fie din comoditate, fie ca sa nu-si supere partenerul.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere1. “Esti cel mai bun la pat!” – in unele cazuri, aceasta afirmatie poate fi adevarata. Dar acele cazuri sunt rare si se intampla in anumite relatii amoroase in care “chimia” dintre parteneri este exploziva. In cele mai multe cazuri cand o femeie spune acest lucru o face ca sa-si linisteasca partenerul cu care abia ce a facut sex. Nu exista femeie care sa nu-i fi zis sau cel putin sugerat unui barbat pe care nu-l considera o “partida buna” ca este exceptional intre asternuturi.

2. “Esti mare!” sau “Esti imens!” – orice femeie a trecut, la un moment dat, prin situatia in care a fost, cumva, intrebata de ce parere are despre dimensiunea penisului chiar de catre partenerul ei sexual. Cand pui o astfel de intrebare, ca barbat – la ce raspuns te astepti?! “E chiar ok!” “Cam mic!” “Am vazut si mai bine de atat!” – acestea sunt raspunsurile reale, de fapt, nu “Esti imens!”. Pentru ca un astfel de raspuns sa fie adevarat ar trebui ca barbatul sa aiba penisul de peste 23 de centimetri. Pe de alta parte, niciun barbat care stie ca este bine dotat nu-si intreaba partenera ce parere are despre dimensiunea madularului sau. Cei care intreaba sunt, de regula, cei care nu sunt siguri de dimensiunea penisului lor.

3. “Nu am facut sex cu un barbat cuplat” – daca o femeie chiar crede ca nu a facut niciodata sex cu un barbat deja implicat intr-o relatie, inseamna ca toti partenerii ei sexuali erau niste maestri in a ascunde realitatea sau ea, pur si simplu, nu a avut capacitatea necesara pentru a-si da seama ca macar unul dintre ei avea o alta iubita.


4. “Nu ma deranjeaza daca te duci intr-un club de striptease cu baietii” - Serios?! Ce femeie s-a simti confortabil sa stie clar ca, intre ora X si Y, barbatul ei se uita la formele apetisante si dezgolite ale altei femei si, cel mai probabil, saliveaza dupa ele daca nu si atinge ceva.

Citeste aici mai mult!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate