111 pacienți bolnavi de coronavirus și declarați vindecați s-au îmbolnăvit din nou

111 pacienți din Coreea de Sud care au fost tratați și declarați vindecați au fost infectați din nou cu noul tip de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

111 pacienți declarați vindecați din Coreea s-au îmbolnăvit din nou


In articol:

Medicii care luptă cu noul coronavirus sunt îngrijorați! 111 pacienți din Corea de Sud care fuseseră declarați vindecați s-au îmbolnăvit din nou de coronavirus, anunță presa locală, potrivit Digi 24.

Pacienții vindecați pot transmite din nou virusul 

Specialiștii consideră că cel mai probabil, oamenii s-au infectat din nou pentru că organismul lor nu s-a imunizat complet și virusul s-a reactivat. Pacienții au acuzat stări de boală la scurt timp după ce au ieșit din carantină, dar există o mare posibilitate ca testele să fi arătat un rezultat eronat.

Citeste si: Nelu Tătaru a luat decizia! Al treilea spital din țară care a fost militarizat

Oamenii de știință înceară să afle cum s-a ajuns într-o astfel de situație. Rezultatele cercetărilor vor fi împărtășite Organizației Mondiale a Sănătății.

Pe de altă parte, medicii spun că există o mare probabilitate ca pacienții vindecați să transmită din nou virusul. Unii specialiști spun că datorită anticorpilor dezvoltați în lupta cu virusul, pacienții vindecați nu sunt contagioși.

Citeste si: Cum si unde se platesc amenzile primite pentru nerespectarea masurilor dispuse pe durata starii de urgenta

Coreea de Sud a fost una dintre primele țări afectate de coronavirus. Statul asiatic a avut doar 214 de decese raportate din 10.512 cazuri înregistrate de infecție și a reușit să țină epidemia sub control în special datorită unui program extins de testare. 7.000 de oameni au fost declarați vindecați.

Citeste si: Declarația pe propria răspundere poate fi refolosită? Iată ce trebuie să faci pentru a nu primi amendă

Pe de altă parte, China se confruntă și ea cu o reactivare a virusului la unii pacienți, dintre care unii au murit după externare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate