12 ani de Romanian Music Awards pe 12 septembrie la Braşov

Tradiţia continuă: Music Channel pregăteşte a 12-a ediţie a celei mai longevive gale de premii muzicale din ţară. ##VIDEO229232##

Distribuie pe:

fara descriereDupă nu mai puţin de 11 ani, Romanian Music Awards adună pe covorul roşu personalităţile esenţiale din industria muzicală românească pentru un nou şir de concerte, premiere şi decernări. Pe 12 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov, principalul eveniment din muzica românească este organizat de Music Channel.

În 2013, la ediţia precedentă, gala a fost prilejul mai multor surprize, premiere şi momente deosebite. Trupa Activ şi-a relansat activitatea, Giulia a cântat primul ei single în engleză, Delia a lansat noua colaborare cu producătorii Gojira & Planet H, Fly Project a prezentat ”Toca Toca”, iar Alex Velea a interpretat noua sa colaborare cu Sişu, acestea fiind numai câteva exemple! Iată că organizatorii promit să adune din nou cele mai importante momente muzicale ale întregului an într-un singur eveniment de proporţii pentru industria autohtonă.

”Publicul este cel care a dictat succesul acestui eveniment. De aceea, probabil, circuitul este generat de cei mai importanţi muzicieni ai momentului, care aleg să fie alături de noi. Până la urmă, oamenii ne confirmă dacă facem ce trebuie, iar de la braşoveni ne aşteptăm cel puţin la acelaşi public extraordinar ca şi anul trecut”,
declară Giovanni Francesco, directorul general al televiziunii Music Channel şi organizatorul Romanian Music Awards.

De la momentul covorului roşu, pe care păşesc cele mai apreciate vedete din muzica românească, până la emoţiile dinaintea decernării premiilor pentru un număr de 14 categorii, Romanian Music Awards este prilejul unui spectacol memorabil prin fiecare concert în parte, lansări în exclusivitate şi poveşti din culise, precum şi singurul eveniment din industria muzicală românească cu o reală tradiţie, ajunsă la interes internaţional. În curând, organizatorii urmează să anunţe noutăţile pentru a 12-a ediţie.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate