125 de oameni uciși de fulgere. Fenomenul capătă amploare

Schimbările climatice accentuate au efecte mult mai grave decât s-a crezut. Sau cel puțin așa susțin indienii după fenomenele îngrijorătoare din ultimele zece zile.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

125 de oameni uciși de fulgere. Fenomenul capătă amploare
125 de oameni uciși de fulgere. Fenomenul capătă amploare


In articol:

 

147 de oameni au fost uciși de fulgere în doar zece zile. Evenimentele crunte au avut loc în statul Bihar, din nordul Indiei. În total, din luma marrtie până în prezent, au fost uciși 215 oameni.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Cifra este în creștere, atenționează specialiștii indieni. Problema e că sezonul musonului este de abia la început, acesta desfășurându-se de la finalul lunii iunie până în septembrie, informează France24.

Cei uciși, victimele schimbării climatice

Indienii afirmă că tocmai căldura ridicată și umiditatea excesivă, care au devenit componente obișnuite ale vremii din India după schimbarea climatică, au adus tunetele și fulgerele în număr uriaș.

Temperaturile în India au crescut în ultimul an cu aproape un grad peste temperatura de anul trecut. Iar procesul cunoaște o creștere de mai multă vreme.

 


Citește și:

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Coșmarul unei copile de 12 ani, violată de tată și de fratele mai mare. Chinurile groaznice prin care fata a trecut de la vârsta de zece ani

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Sfatul zilei, vineri, 25 septembrie 2020! Leii se bucură de succes pe toate planurile

S-a făcut dreptate în cazul Valentinei! Românca a fost violată teribil, bătută și sufocată cu un sac de soțul ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies