Stiri

13 tatuaje 3D excepţionale, care te vor lăsa fără cuvinte

Pe măsură ce tatuajele au devenit acceptate în societate, numărul saloanelor de specialitate a explodat. Pentru a rămâne competitivi, creatorii de tatuaje au fost nevoiţi să vină constant cu ceva nou. Modele originale, culori surprinzătoare şi tatuaje 3D – asta oferă saloanele moderne care se respectă. Îţi prezentăm mai jos o listă a celor mai reuşite tatuaje 3D, care demonstrează – dacă mai era nevoie – că şi tatuajul este o formă de artă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


13 tatuaje 3D excepţionale, care te vor lăsa fără cuvinteicon photo

1. Creatura de sub pielea ta

Când vezi această imagine, ai impresia că un extraterestru stă să iasă de sub pielea antebraţului. Fermoarul a fost realizat foarte bine, iar efectele de încreţire de lângă el adaugă un plus de realism imaginii. Alături de umbre, ele te conving că o creatură malefică iese din braţ.

 

13 tatuaje 3D excepţionale, care te vor lăsa fără cuvinte

2. Tatuaje 3D – Lemn sculptat

Sculptura în lemn este destul de dificilă. A crea pe piele iluzia unei sculpturi în lemn părea imposibil, până acum. Combinaţia de culori închise şi deschise, dar şi talentul extraordinar al acestui artist fac să pară că această femeie are piciorul sculptat.

 

13 tatuaje 3D excepţionale, care te vor lăsa fără cuvinte

3. Cyborg-ul

Farmecul tatuajelor 3D este faptul că pot transforma un desen în realitate. Spre exemplu, în acest caz, e greu de crezut că ai de-a face cu un tatuaj şi nu cu braţul unui cyborg.

Folosind portocaliul, artistul a reuşit să ofere multă adâncime braţului de metal. De asemenea, detaliile de la încheietura umărului şi de pe piept sunt absolut uimitoare.

Citeşte continuarea pe INCREDIBILIA.RO.

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune