150 de persoane, blocate de mai bine de opt ore pe Aeroportul Otopeni! Citeste aici ce s-a intamplat!

Aproximativ 150 de persoane sunt blocate de cateva ore bune pe Aeroportul Otopeni.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCursele cu care ar fi trebuit sa plece din tara au intarzieri mari, iar pasagerii sunt pe punctul de a ceda nervos.

"Când am ajuns să punem bagajele, ni s-a spus că la ora 08.30 se poate lua bagajele. Nu ni s-a spus de ce. Noi la 7.30 trebuia să avem plecarea. De atunci stăm în aeroport. Ni s-a spus că aeroportul din Anglia este închis şi nu se poate ateriza. La ora 11 ni s-a spus că avionul se duce mai întâi la Bacău şi apoi ajunge aici", a spus pentru România TV un pasager.

Reprezentanta companiei aeriene a declarat ca exista intarzieri, insa spera ca problemele sa se rezolve in cel mai scurt timp.

"Din păcate, în perioada iernii, ca orice companie aeriană avem probleme din cauza ceţii sau a zăpezii. Este o problemă pe care noi nu o putem controla. Este adevărat că din cauza unei curse, care a avut probleme ieri din cauza ceţii, s-a decalat tot programul de operare şi din păcate cursa de Londra este cea afectată. Cursa de Londra are o întârziere de 7 ore, iar a doua cursă afectată cu două ore şi 15 minute de întârziere este Bucureşti- Catania şi retur",
a declarat Florentina Tatu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate