20 de copii impuscati in timpul unui atac armat din Statele Unite! Un tanar a deschis focul intr-o scoala din Connecticut!

Ziua de vineri, 14 decembrie, va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca o zi neagra. Un atac armat a avut loc la o scoala generala din orasul american NewTown, statul Connecticut.

Distribuie pe:

UPDATE: Jurnalistii americani au aflat ca barbatul era pasionat de armele de foc, pasiune mostenita chiar de la mama sa. Femeia a fost cea care l-a invatat sa traga. Ironia sortii a facut ca tocmai ea sa fie prima persoana pe care Adam a impuscat-o. Citeste AICI mai multe detalii!

fara descriere30 de persoane au murit, printre care 20 de copii si atacatorul. Acesta este Adam Lanza, un tanar de 20 de ani. Barbatul a ucis-o pe mama sa in locuinta lor, apoi a mers la gradinita la care lucra si a deschis focul. Se crede ca tanarul ar suferi de autism.

Uite primele imagini cu doua dintre victimele criminalului din Connecticut! O fetita de sapte ani si un baietel de sase!


Trei educatoare din SUA au devenit eroine! Au aparat viata elevilor dupa ce i-au acoperit cu trupul in timpul masacrului din Connecticut!

Copiii ucisi aveau intre 5 si 10 ani, iar parintii lor sunt devastati. Atacatorul a tras peste 100 de focuri trase cu patru arme de foc. Inca nu se stie daca acesta s-a sinucis, sau a fost impuscat de politisti.

Sfarsietor! Imaginile suferintei de la scoala unde au fost ucisi 20 de copii! Parinti inlacrimati, elevi plangand in hotote! FOTO si VIDEO


fara descriereAdam Lanza, atacatorul care a ucis 20 de copii

Supravietuitorii masacrului din SUA se destainuie! Citeste niste marturii de-a dreptul cutremuratoare!

 

Scoala generala "Sandy Hook" are 39 de profesori si aproximativ 650 de elevi.

Masacrul din Connecticut faca parte dintr-o lunga serie de tragedii! Vezi aici detalii despre alte astfel de evenimente sfasietoare din institutii de invatamant

Presedintele Obama a tinut un discurs emotionant despre victimele atacului, in care s-a abtinut cu greu sa nu izbucneasca in lacrimi, stergandu-si lacrimile de cateva ori si avand nevoie de cateva pauze.

 

Gafa uriasa! Fratele ucigasului din Connecticut, prezentat ca fiind vinovatul de uciderea celor 28 de persoane! "Nu am fost eu, eu eram la munca"

 


Google a adus un omagiu victimelor masacrului din Connecticut! A creat un logo special pentru SUA! Vezi cum arata!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate