25 de ani de la moartea Parintelui Arsenie Boca. Minunile de la mormantul sau de la Prislop continua

Peste 10.000 de persoane sunt asteptate astazi la Manastirea Prislop, din judetul Hunedoara, pentru a lua parte la slujba de pomenire a parintelui Arsenie Boca, ce are loc la 25 de ani de la moartea acestuia. ##VIDEO265595##

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCunoscut drept Sfantul Ardealului, parintele Arsenie Boca este una dintre personalitatile cele mai indragite ale ortodoxiei romanesti. Mormantul sau de la Prislop, a devenit loc de pelerinaj si tot mai multi credinciosi, care vorbesc despre minunile pe care le face dupa moarte, cer canonizarea parintelui Arsenie Boca si trecerea lui in rândul sfintilor.

Iata cateva dintre minunile facute celor care au fost la mormantul lui, povestite de acestia pe un forum acut special de credinciosi. Acestia spun ca orice crestin de la noi trebuie macar o data-n viata sa mearga in pelerinaj la mormantul parintelui.

O batrana bolnava ce se putea deplasa doar in baston a povestit ca a reusit sa urce la mormantul parintelui, fara sa observe ca nu a avut nevoie de sprijin. Cand a plecat de acolo, batrana se putea deplasa usor, ca si cand boala ii disparuse ca prin minune.fara descriere

“Mie, parintele Arsenie, prin rugaciunile sale, mi-a vindecat copilul bolnav. Vai! Copilul meu era sa moara, era sa se intample un necaz, un accident si cred ca numai rugaciunea parintelui Arsenie ne-a izbavit si ne-a scapat copilul de la o moarte napraznica sau de la alte necazuri”, a povestit un alt credincios.

"Sotul meu se imbolnavise de o boala foarte grea. Dupa 3 saptamani de spitalizare, medicul a considerat potrivit sa il lase acasa, considerand ca dragostea si caldura familiala, precum si ingrijirea atenta ii pot face mai mult bine decat un pat de spital. Cu toate ca era foarte slabit, l-am rugat sa mergem cu fratele lui la Prislop, era 27 noiembrie. Cu mare greutate am pornit la drum a doua zi, dis de dimineata. Nici acum nu stiu cum am reusit sa trecem de toate masinile care erau parcate si sa ajungem chiar la poarta manastirii. Am intrat, am stat la sfanta Liturghie apoi am mers sus la mormant. Prin voia parintelui, ni s-a facut loc sa mergem in fata (eu eram insarcinata in 7 luni). Sotul meu a inghenuncheat si s-a rugat. Cat a stat asa nu stiu. Cand s-a ridicat, era alt om. Fata ii era strabatuta de o bucurie si o lumina. Nu mi-a zis nimic decat: hai sa mergem. Abia cand am ajuns jos mi-a zis: toata slabiciunea din trup mi-a trecut. Imi simt capul usor si ma simt mult mai bine. La intoarcere a putut chiar sa conduca masina aproape 200 km. Apoi, cand am fost la control, medicii au confirmat ca sotul meu era vindecat", a povestit femeia despre miracolul trait de ea in 2008.

Iar marturisirile celor care spun ca Parintele Arsenie Boca a facut minuni pentru ei sunt numeroase.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate