3.577 de burse, acordate elevilor cu perfomanţe la învăţătură

Pentru al treilea an consecutiv, la propunerea Primarului Cristian Popescu-Piedone, Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat recompensarea a 3.577 de elevi, cu rezultate deosebite la învăţătură, care studiază în unităţile şcolare de pe raza Sectorului 4.

novalue
Autor: Mihai Dragan

Acordată începând cu 1 ianuarie 2014,  sub forma unor burse şcolare, suma totală de 3.015.000 lei, reprezentând sumele aferente semestrului I al anului şcolar 2013-2014, va fi repartizata astfel:

  • 133 de burse de performanţă, în cuantum de 500 de lei/lună, timp de 5 luni
  • 852 de burse de merit în cuantum de 350 de lei/lună, timp de 5 luni
  • 638 de burse de studiu în cuantum de 300 de lei/lună, timp de 5 luni
  • 1.865 de burse sociale în cuantum de 100 de lei/lună, timp de 5 luni

Totodată, au mai fost stabilite  89 de burse ocazionale, în cuantum de 500 de lei/an, acordate elevilor în familiile cărora venitul net luna pe membru de familie nu depăşeşte 75% din salariul minim net pe economie.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Şcoala este locul în care se acumulează tradiţii şi se proiectează viitorul. Astfel, rămân consecvent susţinerii proiectelor prin care sunt acordate bursele şcolare, fiindcă ne dorim stimularea şi sporirea performanţelor şcolare ale elevilor. Este datoria noastră de a susţine şcolarii cu rezultate performante, care provin din familii cu venituri modeste, orice efort bugetar în procesul de pregătirea lor şcolară fiind o investiţie în viitorul acestei ţări ”.( Cristian Popescu-Piedone, Primarul Sectorului 4)

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies