3 zodii care nu se grabesc sa spuna "Te iubesc"

Fie ca iau dragostea in serios, fie ca se tem sa nu faca ceva gresit, aceste zodii nu-si exprima usor sentimentele.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

zodii te iubesc


In articol:

Putine lucruri simple consolideaza mai mult o relatie decat sa spui „te iubesc” si sa auzi asta de la partenerul tau. Fiecare relatie este diferita, asa ca nu poti programa momentul perfect pentru a-ti exprima sentimentele. Pentru cei care iau lucrurile mai usor, un partener dintr-un semn zodiacal care nu se grabeste sa spuna „te iubesc” poate fi omul potrivit.

Chiar daca te arunci repede in valtoarea dragostei, exista destule lucruri folositoare pe care le poti invata de la cineva care prefera pasii marunti. Iata cele trei zodii care nu se grabesc sa spuna „te iubesc” si motivele pentru care au retineri, prezentate de Elite Daily.

3 zodii care nu se grabesc sa spuna "Te iubesc"

Gemeni

Terry O’Connor, astrolog la The Astro Coach, spune ca nativii din zodia Gemeni sunt foarte cerebrali. Chiar si atunci cand traiesc experiente mai putin rationale, cum este dragostea, Gemenii nu se arunca cu toata fiinta lor intr-o relatie pana cand mintea lor nu decide ca aceasta are un potential real.

Citeste si: 3 zodii care vor trece cu bine peste luna aprilie

Citeste si: Parteneri nascuti in aceeasi zodie? Ce se intampla daca va casatoriti

Citeste si: Aprilie, luna grea pentru 3 zodii

Citeste si: Aprilie, luna grea pentru 3 zodii

Afinitatea lor naturala pentru analiza influenteaza si tipul de oameni de care sunt atrasi de obicei. „Sunt atrasi de inteligenta, zeflemea, sarcasm si de inimile usoare. Cuvintele si felul in care ei primesc aceste cuvinte vor fi ca polenul pentru o albina”, a explicat O’Connor pentru Bustle.

Vezi care sunt zodiile care nu se grabesc sa spuna te iubesc pe andreearaicu.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate