4 cărți de dragoste care-ți vor reaprinde pasiunea pentru lectură

Lectura unei cărți cu un conținut ușor de urmărit este cea mai la îndemână modalitate de relaxare după o zi solicitantă, plină de activități cotidiene.

Autor: Amalia Florea

Adesea, lipsa timpului este cel mai des invocat motiv pentru care nu citim, însă dacă alegi cărți ușoare, poți uita de presiunea timpului și poți începe să te relaxezi în compania unei cărți.

Dacă ești fanul cărților de dragoste, ți-am pregătit o selecție de titluri care să te ajute să retrăiești plăcerea unei lecturi, emoția descoperirii personajelor frumos construite precum și a poveștilor pe care autorul le-a creat în paginile cărții.

Este indicat să îți petreci timpul cât mai plăcut posibil, iar lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îmbini utilul cu plăcutul. Ca să-ți fie mai simplu și să nu iei la pas toate librăriile în căutarea volumelor potrivite, poți comanda cărți best-seller online și, astfel, să te bucuri mai mult de activitățile care îți aduc plăcere.

        1. Rebecca – Daphne du Maurier

        Considerată una dintre cărțile literaturii clasice, Rebecca este scrisă într-un mod aparte, fiind un roman de dragoste psihologic în care misterul se împletește frumos cu povestea de dragoste care este descrisă de personajul feminin principal.

        Daphne du Maurier ne prezintă povestea plină de suspans a unui văduv și a conacului în care acesta locuiește după ce decide să se recăsătorească.

Multe dintre dezvăluirile care au loc pe parcursul întregii cărți te vor face să trăiești intens această poveste în care nimic nu e ceea ce pare a fi.

        2. Să fii cel mai bun – Barbara Taylor Bradford

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

        Romanul Să fii cel mai bun a fost ecranizat în anul 1992 și urmărește povestea Paulei O’Neill, o femeie de afaceri de mare succes și, în același timp, soție și mamă, care luptă să-și extindă afacerea la nivel mondial.

        Eroina este moștenitoarea unui personaj, Emma Harte, care a apărut în scrierile autoarei în romanul Prețul succesului.

Cartea prezintă o poveste de dragoste, asezonată cu lăcomie, tragedie, loialitate în familie și succes.

        Barbara Taylor Bradford este una dintre cele mai cunoscute scriitoare de best-selleruri din lume, 23 dintre cărțile sale fiind ecranizate. Romanele sale au fost traduse în peste 40 de limbi străine si s-au vândut în peste 88 milioane de exemplare.

          3. Renny- Mazo de la Roche

         Al patrulea roman al seriei Jalna, spune povestea tânărului personaj Renny, acțiunea având loc în anul 1906 când Renny avea doar 18 ani. Apar personaje noi, care vor schimba viața celor de la moșia Jalna. Renny va simți pentru prima dată atracția față de o femeie, iar un verișor din Irlanda va complica mai mult lucrurile celor care locuiesc la moșie.

         Seria din care acest roman face parte, Jalna, a fost rapid apreciată la momentul apariției, în anul 1927, autoarea continuând să scrie romanele din această serie în următorii 30 de ani.

         Seria Jalna a fost adaptată într-un serial de televiziune care a fost difuzat de CBC în anul 1972.

          4. Cerere în căsătorie – Mary Balogh

          Inspirată din fapte reale, această carte ne demonstrează că iubirea este cea mai puternică emoție și că poate să învingă tot ce îi iese în cale. Autoarea descrie povestea de dragoste dintre două personaje care aparțin unor clase sociale diferite, într-un mod inteligent și emoționant, prin urmare ajunge cu mare ușurință la inima oricărui iubitor de lectură.

          Volumul de față este primul din seria despre un grup de supraviețuitori ai războaielor napoleoniene, toate personajele suferind fie răni fizice, fie emoționale în urma experiențelor avute.

          Evadează din cotidian alături de unul dintre volumele recomandate și ia parte alături de personajele din cărți la poveștile lor de dragoste. Trăiește alături de eroii și eroinele acestor romane cele mai înduioșătoare emoții, cele mai frumoase povești romantice și descoperă cele mai profunde sentimente pe care le putem avea pentru o altă persoană.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicii câștigă jocul de recompensă, după ce ajung la ștafetă. Andrei: "Am mâncat din Faimoși"

Apropieri ciudate între doi Faimoși, pe plajă, la Survivor. S-a aplecat pe el și camerele au surprins tot

Sorin explică de ce a dat un pas înapoi în "războiul" cu Albert: "Nici măcar nu am spus numele lui". Ce strategie are războinicul

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies