4 greşeli pe care bărbaţii le fac în timpul partidelor de sex

Un studiu realizat de un site celebru de matrimoniale din străinătate a scos la iveală câteva greşeli pe care femeile spun că bărbaţii le fac în timpul partidelor de sex.

Distribuie pe:

fara descriere1. Sar peste preludiu

Una dintre cele mai mari greşeli pe care bărbaţii le fac atunci când fac dragoste este faptul că trec direct la acţiune şi sar peste preludiu. O partidă de sex nu este completă fără plediu, deoarece femeile trebuie să fie implicate atât fizic, cât şi mental în partida de sex, pentru a avea plăcere maximă.

2. Le pasă doar de plăcerea lor

Potrivit studiului, o altă mare problemă este reprezentată de faptul că bărbaţilor nu le pasă de plăcerea femeilor. Specialiştii spun că masculii ar trebui să fie atenţi şi la dorinţele sexuale ale femeilor.

3. Nu ştiu să se poarte în pat

O altă greşeală pe care o fac bărbaţii în pat, potrivit studiului, este faptul că nu ştiu cum să se comporte cu o femeie atunci când fac dragoste. Mai mult de atât, masculii vorbesc urât în timpul partidelor de sex chiar şi atunci când nu este cazul.

4. Lipsa spontaneităţii


Femeile care au participat la sondaj afirmă că un alt motiv destul de puternic pentru care se supără pe bărbaţi este lipsa creativităţii şi a spontaneităţii acestora în pat. Potrivit studiului, atunci când bărbatul nu diversifică poziţiile sexuale, pasiunea din cuplu dispare.

 

Sursa: eva.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate