4 motive pentru care esti mereu extenuata. Ce trebuie sa faci daca vrei sa fii mai energica!

Oboseala cronica este foarte des intalnita in viata femeii moderne. Sistemul competitional, stresul si timpul din ce in ce mai redus pentru un somn odihnitor, te pot transforma intr-o persoana secata de energie, mereu extenuata, in cautarea reincarcarii bateriilor. Iata ce te seaca de putere si ce trebuie sa faci pentru a putea rezista mai usor in aceasta lume competitiva.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

1. Esti o femeie de cariera

In urma cu 15 ani, numai 25% dintre femei considerau foarte importanta o cariera bine platita, insa, astazi, acest procent a crescut la 42%. Si nu este vorba, neaparat, de bani, considera Nicole Williams, autoarea cartii "Girl on Top: Your Guide to Turning Dating Rules into Career Success".

Practic, dorinta ta de a deveni o femeie de cariera, de "a avea totul", te face sa fii din ce in ce mai extenuata. In acest fel, timpul pe care il aloci activitatiilor de recreere si de relaxare este din ce in ce mai mic.

2. Dependenta de social media


Faptul ca esti mereu ocupata, in cautarea succesului, este in directa legatura cu dependenta de social media. In ziua de azi, femeile moderne au cel putin doua gadgeturi pe care le folosesc toata ziua: tableta si smartphone-ul. In plus, pe langa acestea, se pare ca si laptopul este unul din "bunii prieteni" ai femeii de cariera.

Potrivit unui sondaj Pew Research Center, citat de revista Women's Health, 83% din adultii tineri au dormit cu telefoanele la capul patului.

Afla si alte cauze pentru care esti mereu obosita


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate