zodii care manipuleaza

Patru zodii care manevrează perfect persoanele din jurul lor

Diverse

4 zodii experte în arta manipulării. Controlează persoanele după bunul plac

Zodiile care se descurcă perfect la manipularea persoanelor. Li se potrivește mănușă rolul.

Patru zodii care se pricep de minune la manipularea persoanelor. Sunt nativi cu o personalitate mult prea puternică de a o combate, iar acest lucru le dă suficientă capacitate de a manevra pe oricine, oricând, după bunul plac. Iată care sunt zodiile de temut.

Zodii care stăpânesc arta manipulării

Rac

Racii reușesc întotdeauna să păcălească cu personalitatea lor veselă și jucăușă, mascând sentimentele puternice de control asupra persoanelor. Odată ce au pornit pe un drum, este aproape imposibil de a-i mai întoarce.

Iar dacă pe drumul lor întâlnesc piedici sau persoane care îi încetinesc, fac tot posibilul să le elimine din joc.

Citește și: Top 3 cele mai secretoase zodii. Nativii în care nu poți avea încredere

Gemeni

Gemenii sunt experți în manipularea psihică. Dețin o inteligență de milioane, atu pe care îl folosesc în obținerea dorințelor. În societate, sunt întotdeauna atenți la ceea ce se întâmplă în jurul său și intervin ori de câte ori este ocazia să schimbe puțin structura poveștii auzite.

Ei bine, este un mod prin care manipulează persoanele cu care interacționează, ducându-le exact în locul pe care ei îl doresc. Nu țin cont niciodată de sentimentele celorlalți.

zodii care manipuleaza

Patru zodii care manevrează perfect persoanele din jurul lor

[Sursa foto: Freepik]

Leu

Primul lucru pe care îl vor face Leii în arta manipulării este întoarcerea cuvintelor în favoarea lor. Expresii precum „nu ai încredere în mine”, „faci cum consider”, „nu îți pasă de mine” sau „lăsam ca tine” se găsesc deseori în vocabularul lor, mai ales în situațiile în care încearcă să se scoată bine pe sine.

Nu le place să-și asume că manevrează după bunul plac persoanele din jurul lor, dar se vor simți minunat să o audă.

Citește și: Planetele care fac viața mai frumoasă zodiilor. Sunt mâna dreaptă a nativilor

Scorpion

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Scorpionul. Nativul este cunoscut pentru personalitatea elastică, care se mulează în orice ipostază sau cu orice individ cu care vorbește.

Tocmai de aceea, și-a creat un univers în care crede că toată lumea trebuie să-i asculte cuvântul și să nu treacă peste el. Sunt impunători, căci nu le este teamă să-și arate și această personalitate, mai ales în fața indivizilor pe care îi consideră sensibili.