5.000 de fani au sarbatorit in avans Craciunul cu LaLa Band la Sala Polivalenta!

"Memorabila" este cuvantul care descrie cel mai bine seara trecuta, pe care peste 5.000 de oameni veniti din toate colturile tarii au ales sa si-o petreaca la Sala Polivalenta, alaturi de LaLa Band.

Distribuie pe:

In timpul concertului "LaLa Happy Xmas" fanii au cantat timp de 2 ore si jumtate colinde de Craciun si cele mai frumoase piese ale trupei lor de suflet. LaLa Band a cantat alaturi de o orchestra simfonica tanara si a avut invitati speciali care au impresionat publicul pana la lacrimi si au adus ropote de aplauze : Horia Brenciu si Dorian Popa.

Momentele in care Horia Brenciu a urcat pe scena Salii Polivalente au fost de neuitat, atat pentru public cat si pentru membrii LaLa Band care au cantat alaturi de el. Artistul a interpretat impreuna cu Liviu piesa "The Christmas Song" si cu Alina "Noapte de Craciun".

"Pentru mine a fost una din cele mai frumoase experiente de Craciun chiar daca am fost artistul cu cei mai multi ani pe scena. Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de ei si ori de cate ori ma vor chema voi veni cu cea mai mare dragoste pentru ca daca ei nu sunt urmatoarea generatie, atunci cine? Bafta, LaLa Band", a spus Horia Brenciu.Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate