5 locuri unde poți merge cu cortul la mare, în România. Iată unde poți campa pe litoralul românesc

Iată 5 locuri perfecte pentru a merge cu cortul la mare, în România!

Autor: Ioana Enache

In articol:

Locuri unde poți merge cu cortul la mare în România. Dacă îți place să petreci timp în natură și să uiți de grija rezervărilor la hotel, un cort pe malul mării este perfect pentru tine. Noi îți arătăm cele mai interesante locuri unde poți merge cu cortul la mare în România! Printre cele mai bune locuri de camping la mare se regăsesc Năvodari, Vama Veche,

Venus, 2 Mai și Eforie Nord.

Năvodari

Năvodari a devenit o stațiune din ce în ce mai apreciată de turiști în ultimii ani. În prezent, Năvodari este locul ideal pentru o vacanță la cort în familie sau între prieteni. Camping-urile din Năvodari se află lângă plaja Holiday GPM, unde îți poți așeza cortul pe un spațiu verde generos.

Pe lângă locurile unde îți poți așeza cortul, camping-ul dispune de loc de joacă pentru copii și acces la mașină de spălat pentru persoanele ce depășesc un sejur de 3 zile.

În ceea ce priveşte costurile pentru camping, taxa de persoană variază între 12 şi 22 lei în funcţie de sezon, taxa pentru cort este de 16 lei/zi, taxa de parcare pentru maşină variază între 9 şi 16 lei/zi iat taxa de iluminat variază între 8 şi 16 lei/zi.

5 locuri unde poți merge cu cortul la mare, în România. Iată unde poți campa pe litoralul românesc

5 locuri unde poți merge cu cortul la mare, în România. Iată unde poți campa pe litoralul românesc

[Sursa foto: Freepik]

Vama Veche

Nu putea să lipsească din lista noastră vestita stațiune Vama Veche, renumită pentru spiritul liber al turiștilor care preferă oricând libertatea de la cort în loc de camera

unui hotel.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În Vama Veche poți campa la Sandalandala, cu prețul de 28 lei/zi de persoană poți campa pentru 2 nopți sau pentru 23 lei/ zi/ persoană poţi instala cortul pentru 3 nopţi.

Citeste si: Cel mai adânc lac glaciar din România. Destinația de vis pentru familii

Venus

Dacă preferi o stațiune mai liniștită unde să vii cu cortul, recomandarea noastră este Venus, un loc ideal pentru a te bucura de o vacanță în tihnă, departe de zgomot și aglomerație.

În Venus, poți campa la Camping Palace, cu prețul pentru cort şi maşină 25 de lei pe zi, tot atât şi pentru un adult şi 15 lei pentru un copil de peste 7

ani şi 10 pentru un căţel.

De asemenea, dacă vii în Venus, poți face o plimbare până în Mangalia. Aici, poţi face o vizită la herghelie la hipodromul Mangalia sau poţi petrece o zi plină de aventură la parcul de căţărări Paradis Land.

Eforie Nord

Deși mulți o văd ca pe o stațiune exclusiv pentru familii, Eforie Nord este un loc potrivit pentru orice tipuri de persoane. Așa că poți veni aici cu cortul și în compania prietenilor, unde poți campa la Camping Meduza. Taxele sunt de 10 lei/zi pentru 1-2 locuri și de 15 lei/zi pentru 4 locuri. Taxa auto este de 10 lei pe zi sau 5 lei dacă vii cu motocicleta.

Campingul este situat la 50 de metri de plajă, într-o curte mare, cu acces facil la magazine alimentare, un parc de distracţii şi un magazin cu suveniruri.

Citeste si: Cele mai impresionante obiective turistice din Sighișoara. Este singura cetate medievală locuită din România

2 Mai

Un alt loc unde poți merge cu cortul la mare în România este 2 Mai. Campingul din stațiunea 2 mai se află la doar câţiva metri de plajă. Dacă nu vii cu cortul, poţi alege să te cazezi într-o căsuţă de pe malul mării.

Prețurile sunt de 20 lei persoană/ zi, 10 lei copil 7-14 ani/ zi, 10 lei cort mic/ zi sau 15 lei cort mare/ zi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primul castel iluminat electric în totalitate din Europa se află în România. Despre ce castel este vorba

În România se află singurul cimitir vesel din lume. Vezi cum poți ajunge la Cimitirul Vesel de la Săpânța

În România se află cea mai grea clădire din lume. Toți o știu, dar puțini cunosc acest lucru despre ea

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Vestea dimineții despre CONSTANTIN ENCEANU! NU A MAI REZISTAT! Ce s-a întâmplat cu marele cântăreț

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Regula de aur, necunoscută de milioane de șoferi. Scapă de traficul infernal!

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies