5 Lucuri pe care ar fi bine să le faci ca să câștigi mai mult ca model de videochat

Autor: Amalia Florea

In articol:

Vrei să te angajezi industria videochatului, dar nu ești genul de persoană care să se mulțumească cu jumătăți de măsură și de aceea vrei să te asiguri din start că vei avea succes? Iată câteva lucruri pe care poți să le faci ca un minim de pregătire pentru a avea un start bun în carieră și pentru a te diferenția rapid de alte modele.

1. Să-ți perfecționezi abilitățile de comunicare

Dacă nu ai deloc experiență în domeniul videochatului, s-ar putea să te întrebi ce legătură are această industrie cu abilitățile de comunicare? Dar contrar opiniei populare, conform specialiștilor, se pare că videochatul se bazează în proporție de 90% pe comunicare și astfel, modelele prietenoase, deschise și care comunică ușor cu oricine, au mai multe șanse de succes. Dacă nu-ți stă în fire să vorbești cu oricine câte-n lună și-n stele, pentru a avea succes ca model de videochat, ar fi bine să te gândești dinainte la câteva subiecte pe care să le abordezi cu clienții

tăi și cu ajutorul cărora să le sporești curiozitatea de a vorbi cât mai mult cu tine.

2. Să te îngrijești mai mult și să adopți un stil de viață sănătos

Ca model de videochat nu trebuie să te încadrezi în anumite tipare ca să ai succes. După cum ai observat deja cu siguranță, nu există două modele cu aceeași siluetă, aceleași dimensiuni, sau trăsături faciale foarte similare deoarece în această industrie se promovează și se apreciază foarte mult individualitatea și originalitatea.

Pe de altă parte, un lucru pe care îl au în comun toate modelele de succes este grija pe care o poartă față de corpul lor. Cele mai multe modele care câștigă sumele fabuloase despre care toată lumea vorbește, investesc regulat în tratamente de înfrumusețare și duc un stil de viață sănătos. Bărbații care folosesc platformele de videochat pentru a comunica pe internet cu modele care activează în acest domeniu, nu caută un tipar anume, dar apreciază femeile frumoase, care știu cum să-și pună în valoare trăsăturile naturale și să te farmece cu personalitatea lor.

3. Să-ți descoperi propriul stil vestimentar

Ca model de videochat trebuie să porți ținute lejere atunci când comunici online cu clienții tăi. Dar asta nu înseamnă că este suficient să îmbraci o pijama și să aștepți să fii abordată. Chiar dacă este vorba de o ținută lejeră, poți fi creativă și poți alege haine în ton cu personalitatea ta și care să îți pună în evidență frumusețea.

4. Să te pui la punct cu limba engleză

Nu trebuie să fii capabilă să porți conversații dificile în limba engleză despre politică, economie sau mediu dacă vrei să devii model de videochat. Dar nu strică să știi câte puțin din toate și să poți să-ți exprimi liber ideile personale folosind această limbă. Ca să devii mai bună la engleză din punct de vedere conversațional, schimbă-ți puțin stilul de viață apelând la următoarele trucuri rapide de învățare:

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

- instalează-ți limba engleză pe toate terminalele pe care le folosești;

- renunță la a mai te uita la filme, știri ori emisiuni în română în favoarea celor din engleză;

- scoate subtitrarea atunci când te uiți la un film și încearcă să te concentrezi mai bine pentru a prinde fiecare detaliu din replicile personajelor;

- ascultă muzică și podcasturi în limba engleză;

- încearcă să vorbești în engleză cu cei din jur, ori de câte ori ai ocazia.

Poate că nu ți se pare mult, dar procedând astfel, te vei perfecționa în cel mai scurt timp posibil.

5. Să alegi din start un studio care să-ți ofere aripi

Nu toate studiourile de videochat oferă modelelor lor aceleași avantaje. Unele îți pun la dispoziție tehnologii de top, dar nu te plătesc cum se cuvine. Altele acordă bonusuri și premii, dar mai au de lucru la capitolul dotări. Există însă și studiouri profesionale, precum VivaDiva, un studio videochat Iași care oferă modelelor sale toate premisele de care acestea au nevoie pentru a se remarca în această industrie. Dacă te angajezi la vivadiva.ro ești considerată din prima zi ca făcând parte din familie și ești recompensată pe măsură. Iar în ceea ce privește amenajarea studioului, nu există în Iași loc mai modern unde ai putea să lucrezi ca model.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ea are 77 de ani, iar el 24, dar se iubesc de ani de zile! S-au cunoscut la înmormântarea fiului ei, iar ce a urmat pare greu de crezut: „A fost minunat”

Unde s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Locația este de vis

Bacalaureat 2022. Când încep înscrierile candidaților la prima sesiune de examen BAC

HOROSCOP IUNIE! Ce schimbări majore vor fi în luna Iunie pentru toate zodiile

Este informația serii despre ELENA UDREA! S-a întâmplat chiar astăzi în Bulgaria

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Fără vize în Statele Unite? Anunțul așteptat de România de decenii

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies