5 mituri despre cazinourile online

Cazinourile online generează multe discuții pro și contra. Cine pierde din vedere că totul trebuie să rămână la nivel de distracție poate avea parte de dezamăgiri și are tendința să rostogolească unele „mituri” lansate în Internet în legătură cu aceste platforme.

Autor: Ana Maria

In articol:

Miturile nu fac diferențiere între operatori.

Brandurile serioase precum Betano Casino și cazinourile nelicențiate sunt băgate în aceeași oală. Iată despre ce este vorba:

Jocurile din cazinourile online sunt aranjate

Teoria conspirației înflorește acolo unde există oameni nemulțumiți de ceva. Inevitabil, mulți jucători la cazinouri online ies în pierdere. Cei rămași fără bani nu se mai gândesc că e vorba, totuși, de jocuri de noroc. Caută cauzele eșecului în altă parte. Cea mai la îndemână explicație este că softurile sunt măsluite pentru a da câștiguri mici sau deloc.

La sloturi, de exemplu, există termenul „volatilitate”. Dacă este ridicată, înseamnă că rotirile câștigătoare sunt rare, dar consistente. Dacă prinzi o serie pierzătoare, ea poate fi lungă, dar nu e din cauză că ar avea softul ceva. Pur și simplu acesta este tipul jocului.

La cazinourile licențiate este exclus să existe jocuri trucate, pentru că softurile sunt verificate la sânge, periodic, de specialiști din partea autorității care are sub tutelă industria jocurilor de noroc.

Cazinourile online nu plătesc câștigurile

Din nou, afirmația este falsă în cazul cazinourilor licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Dacă cineva demonstrează că pariul său a fost câștigător și că nu a primit banii, sau că a vrut să retragă fonduri dar solicitarea a fost respinsă nejustificat, atunci respectivul jucător se poate adresa ONJN. Sancțiunile impuse operatorului variază de la amendă până la retragerea licenței.

Toate cazinourile online care funcționează legal sunt branduri serioase.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

În același timp, nu poate nimeni să bage mâna în foc pentru corectitudinea cazinourilor aflate pe lista neagră, la care românii pot juca dacă folosesc un program care ascunde IP-ul.

În cazul unor probleme de acest gen, păgubiții nu au cui să se plângă. Cine joacă la operatori nelicențiați plătește amendă între 5.000 și 10.000 de lei.

 

Cazinourile online limitează conturile celor care câștigă mulți bani

Am văzut jucători care s-au plâns pe forumuri de această problemă, dar nu prea este logic. Cei care câștigă mulți bani automat vor reinvesti sume mari, ceea ce nu poate fi decât în avantajul cazinoului din două puncte de vedere: pe de o parte, softurile sunt construite astfel încât operatorul să fie în avantaj pe termen lung, deci cazinoul are toate șansele să își recupereze banii. Pe de altă parte, cazinoul câștigă prin simplul rulaj, datorită marjei de profit.

Cazinourile online creează mai multă dependență decât cele terestre

Posibilitatea de a juca oricând, din orice loc, poate reprezenta, într-adevăr, un pericol din punctul de vedere al dependenței. Pe de altă parte, oricine își deschide cont la un cazino online poate seta o limită de timp pentru fiecare sesiune, sau limite de buget pentru fiecare zi. Cine setează la 2 ore sesiunea este scos automat din joc după ce timpul a expirat. În cazinourile terestre nu există un serviciu astfel încât să vină cineva să te dea afară dacă ai depășit intervalul propus.

La fel, să spunem că cineva intră într-un cazino stradal cu 1.000 de lei, dar vrea să cheltuiască maxim 500 de lei în acea zi. După ce respectiva sumă a fost pierdută, nu îi spune crupierul: „Gata, nu mai ai voie să joci!”.

Banii bonus nu pot fi transformați în bani reali

Toate cazinourile online au oferte promoționale prin care clienții primesc fonduri suplimentare sau rotiri gratuite, ale căror câștiguri pot fi cash sau tot în fonduri suplimentare. Banii bonus sunt transformați în bani reali (care pot fi retrași) în urma îndeplinirii unor cerințe de rulaj. De exemplu, 100 de lei trebuie rulați de 25 de ori la sloturi.

Este nevoie de șansă pentru convertirea fondurilor suplimentare în cash, dar nu e imposibil de realizat acest obiectiv. Până la urmă, vorbim despre jocuri de noroc.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bârfe din dormitor: ce să faci să ieși din monotonie

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan, lovitura soc pentru Azize

O cunoscută vedetă aproape a rămas fără vedere, după ce a încercat un truc de înfrumusețare de pe TikTok

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Mirela Vaida a șocat pe toată lumea! Ce note a obținut prezentatoarea TV la examenul de Bacalaureat

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de EvZ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies