5 moduri în care cutiile de depozitare te ajută să păstrezi ordinea în firmă

Ai nevoie de o schimbare în spațiul de lucru? Dezordinea te împiedică să fii productiv?


In articol:

Cea mai bună soluție pentru a te organiza mai eficient sunt cutiile de depozitare.

Vei observa încă de la început că sarcinile de zi cu zi sunt îndeplinite cu mai mult spor și că reușești mai ușor să îți îndeplinești obiectivele. 

Descoperă în continuare 5 moduri în care cutiile de depozitare te ajută să te organizezi și să câștigi timp prețios în fiecare zi.

1. Cutiile de depozitare îți setează prioritățile

Documentele pe care le folosești mai des trebuie păstrate mai aproape de biroul tău, astfel încât să le ai mereu la îndemână. Contractele, facturile și alte tipuri de documente utile în activitatea zilnică nu trebuie ținute neapărat pe birou, mai ales dacă nu ai suficient spațiu, fiindcă te vei aglomera și te vei simți sufocat. Cel mai bine este să ții în preajmă o cutie de depozitare pe care să scrii priorități. 

2. Cutiile de arhivare îți clasifică documentele pe categorii

Încă o metodă bună de a-ți organiza mai bine activitatea și a câștiga și timp prețios este să clasifici documentele pe categorii.

Poți să aranjezi actele cu care lucrezi în ordine alfabetică, calendaristică ori în funcție de importanța lor. Lipește etichete colorate diferit pe fiecare cutie de arhivare, astfel încât să le deosebești cu ușurință. Și nu uita să le așezi în același loc de unde le-ai luat, altfel există riscul să strici toată organizarea la care ai muncit. 

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

3. Cutiile de depozitare te ajută să îți planifici a doua zi

Ești mult mai câștigat a doua zi la muncă dacă îți pregătești de seara documentele de care ai nevoie în următoarea zi. Poate că nu vei reuși să îndeplinești această rutină de fiecare dată spre finalul programului, dar măcar din când în când ar trebui să îți dai silința. Încearcă să folosești în acest mod cutiile de depozitare măcar înainte unei zilei mai aglomerate ori mai importante.

De asemenea, o astfel de organizare ți-ar prinde bine după ce te întorci din weekend ori din vacanță. Îți va fi atât de ușor să iei la mână actele pe care deja le-ai organizat. 

4. Cutiile de arhivare îți multiplică sertarele birourilor

Dacă te-ai săturat să înghesui actele prin singurul sertar al biroului ori să cauți frecvent potențiale locuri libere, mizează pe cutiile de depozitare. Ține-le aproape de biroul tău, lângă mobilier ori chiar sub el, și se vor transforma instant în aliatul tău. De acum spațiul în care lucrezi va fi mai aerisit, mai confortabil și te vei putea concentra mai bine fiindcă nu mai vezi hârtii și dosare oriunde te uiți. 

Găsești un raft virtual întreg de cutii de arhivare pe austral.ro, un lider în produse de birotică și papetărie. 

5. Cutiile de depozitare înnobilează spațiul de lucru

Investește în cutii de depozitare elegante, cu capac, pentru a da o notă aparte biroului tău. Spațiul office va arăta mai practic și mai rafinat, astfel că îi vei impresiona ușor pe cei care îi vor păși pragul. Dacă obișnuiești să primești clienții ori colaboratorii în această încăpere, atunci ar trebui să pui trucul în aplicare.

Dezordinea și înghesuiala din biroul tău vor rămâne doar niște amintiri neplăcute după ce vei începe să folosești cutii de arhivare. 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Moarte învăluită în mister! Un tânăr și iubita însărcinată au murit în mod inexplicabil: „Cât de nedreaptă poate fi lumea asta”

În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”, „Triunghiul amoros”! După ce și-a înșelat soția, Marius face totul pentru a o recuceri

Horoscopul zilei, 25 septembrie 2021. Nativii din zodia Vărsător fac o nouă cucerire

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

SE SCHIMBĂ HARTA Europei?! O țară ar putea ieși din Uniunea Europeană: "Într-o zi sau mai degrabă într-o noapte"

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

SINUCIDEREA CARE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA. Devenise tată de câteva zile. Dezvăluiri despre moartea comerciantului român de artă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies