5 sfaturi pentru a evita conflictele cu sefii! Daca le urmezi, o sa fie armonie la serviciu!

Divergentele dintre sefi si angajati sunt o problema de cand lumea si pamantul. Ei bine, cu putin tact, acestea pot fi transformate intr-o relatie productiva.

Autor: Lili Lascar

 

Nu fi tu cel care ii judeca pe ceilalti la locul de munca. Daca iti judeci permanent colegii, si ei vor face la fel cu tine.
Inainte de a vorbi, gandeste. Nu deschide gura ca apoi sa iti dai seama ce prostie ai zis. Daca vorbesti cu calm, seful tau nu va avea motive foarte mare sa se poarte urat cu tine.
Nu face din tantar armasar.
Daca problemele au o solutie, atunci nu ai motiv sa iti faci griji. Daca problema nu are rezolvare, atunci ia acest lucru ca atare. Problemele sunt asa cum tu le faci: mari sau mici. Daca iti ramane timp la dispozitie, incearca sa gasesti o solutie inainte de a te duce cu problema in biroul sefului tau. El isi doreste ca angajatii sai sa fie eficienti si sa isi rezolve sarcinile, respectiv problemele, insa nu au nevoie de o duzina de probleme. Vino cu idei noi.
Cu totii avem zile proaste, chiar si seful, chiar si angajatii. Intelege ca daca tu ai zile proaste, la fel pot avea si ceilalti. Sunt zile in care cel mai bine este sa taci si sa iti vezi de treaba ta.
Nu iti vorbi de rau seful cu nimeni. Niciodata. Daca iti vine sa o faci, fa-o cu prietena ta cea mai buna, cu cineva care nu are nici o treaba cu compania.
La job sunt foarte putine persoane de incredere.

Nu fi tu cel care ii judeca pe ceilalti la locul de munca. Daca iti judeci permanent colegii, si ei vor face la fel cu tine.

Inainte de a vorbi, gandeste. Nu deschide gura ca apoi sa iti dai seama ce prostie ai zis. Daca vorbesti cu calm, seful tau nu va avea motive foarte mari sa se poarte urat cu tine.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Nu face din tantar armasar. Daca problemele au o solutie, atunci nu ai motiv sa iti faci griji.

Daca problema nu are rezolvare, atunci ia acest lucru ca atare. Problemele sunt asa cum tu le faci: mari sau mici. Daca iti ramane timp la dispozitie, incearca sa gasesti o solutie inainte de a te duce cu problema in biroul sefului tau. El isi doreste ca angajatii sai sa fie eficienti si sa isi rezolve sarcinile, insa nu au nevoie de o duzina de probleme. Vino cu idei noi.

Cu totii avem zile proaste, chiar si seful, chiar si angajatii. Intelege ca daca tu ai zile proaste, la fel pot avea si ceilalti. Sunt zile in care cel mai bine este sa taci si sa iti vezi de treaba ta.

Nu iti vorbi de rau seful cu nimeni. Niciodata. Daca iti vine sa o faci, fa-o cu prietena ta cea mai buna, cu cineva care nu are nicio treaba cu firma. La job sunt foarte putine persoane de incredere.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Jador, nominalizat pentru eliminare la Survivor România după ce strategia Faimoșilor a dat greș. „Nu mai înțeleg nimic. Plec direct acasă!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă imunitatea la Survivor România. Victoria, decisă în proba de ștafetă. Zanni: Să învățăm ceva din eliminarea Anei Porgras!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies