6 curiozitati despre vagin pe care nici macar tu nu le stiai. Descopera-le!

Oricata fascinatie ar trezi sexul si organul reproducator feminin, in prezent exista o multime de informatii eronate referitoare la vagin. La aceste detalii se adauga cantitatea de necunoscut care invaluie corpul feminin, pe care barbatii considera uneori ca il stiu ca-n palma.

Distribuie pe:

fara descriere

Descopera, in continuare, 6 lucruri pe care nu le stiai despre vagin!

1. Vaginul si parul pubian

Parul pubian nu exista doar pentru a te scoate din minti si a te trimite urgent la salonul de infrumusetare. Acesta are cel putin trei roluri. In primul rand, are menirea de a proteja vaginul.

In al doilea rand, reprezinta un kalooga_36441" mesaj" pentru parteneri ca esti pregatita - cel putin din punct de vedere biologic - sa procreezi. In cele din urma, parul pubian este si un "magnet" presarat cu feromoni. De aceea, poate nu ar strica sa te gandesti de doua ori inainte de a-l elimina in totalitate.

2. Vaginul si dimensiunile penisului

In medie, un vagin are o lungime de circa 7 - 10 cm, insa nu este cazul sa te ingrijorezi daca partenerul tau este foarte bine dotat.

In cazul unui nivel corespunzator de excitatie sexuala, vaginul se poate mari cu pana la 200%! Fenomenul este firesc, dat fiind faptul ca scopul principal al vaginului este acela de a permite nasterea urmasilor.

Afla mai multe curiozitati despre vagin!

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate