Stiri

6 decoratiuni uimitoare pe care le poti crea cu ajutorul cimentului! VIDEO

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


6 decoratiuni uimitoare pe care le poti crea cu ajutorul cimentului! VIDEO

Cu putina imaginatie poti creea decoratiuni uimitoare pentru casa ta. Iar cimentul este perfect pentru acest lucru. Iata cum poti creea ghivece unice, suport pentru prajituri sau decoratiuni pentru baie!

1. Ghiveci uimitor dintr-o punga de cafea

Dupa ce ai terminat de baut cafeaua, curata bine ambalajul si umple punga cu ciment alb. Adauga in mijloc un pahar din plastic, in care sa adaugi cateva pietricele sau o piatra mai mare. Greutatea acestora va tine paharul in interorul cimentului. Cu o sfoara leaga punga la jumate si lasa cimentul sa se usuce foarte bine. Foloseste apoi ghiveciul pentru...

Citeste continuarea pe acasa.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune