6 metode prin care sa il seduci fara sa il atingi

Probabil ca atunci cand vrei sa iti exciti iubitul, incepi sa-l mangai sugestiv si sa-ti lipesti corpul de al lui, miscandu-te ca o felina dornica de atentie si rasfat.

Distribuie pe:

fara descriereProbabil ca atunci cand vrei sa iti exciti iubitul, incepi sa-l mangai sugestiv si sa-ti lipesti corpul de al lui, miscandu-te ca o felina dornica de atentie si rasfat.

Din pacate, aceeasi abordare in timpul preludiului poate sa se transforme in rutina odata cu trecerea timpului, semn ca ar cam fi cazul sa inveti sa il seduci si prin alte metode. Ce zici de excitarea lui fara sa il atingi deloc?

Mintea unui barbat poate fi o sursa de stimulare sexuala mai importanta decat receptorii nervosi ai trupului sau. Barbatii adora sa priveasca, sa primeasca informatii incitante care sa ii provoace, dar mai ales sa fie tinuti pe jar o vreme, inainte de concretizarea actului sexual. Ideile excitante de mai jos iti pot forma o idee despre cum poti sa-ti seduci iubitul, fara sa il atingi.

1. Pune-l sa-ti citeasca o scena dintr-un roman erotic


Sunteti amandoi acasa, iar tu vrei sa ii oferi un tip de distractie ceva mai interesanta decat un un film pe DVD. Ia un roman erotic pe care l-ai savurat intens odinioara si roaga-l sa-ti citeasca o scena din el, cu voce tare, in timp ce tu te dai cu lotiune hidratanta pe coapse (sa spunem).

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate