6 momente cruciale in care relatia voastra se poate termina. Cum treci peste asemenea cumpene!

Fiecare relatie are punctul sau de cotitura, acel moment esential in care veti sti daca totul s-a sfarsit sau mergeti mai departe si poate chiar mai uniti decat pana atunci. Sunt clipe de rascruce, pe care trebuie sa le cunosti daca vrei sa iti salvezi relatia. Iata 6 dintre ele!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

1. Primul vostru sarut

Cu acest moment magic, relatia voastra poate sa se termine inainte de a fi inceput. Este genul de clipa in care vei sti ca el este alesul sau ca nu aveti niciun viitor impreuna. O astfel de decizie vine din interiorul fiecarei persoane si nu poate fi explicata in cuvinte.

Asadar, acorda-i primului vostru sarut atentia cuvenita si ai grija ca acesta sa se petreaca intr-un cadru romantic, alaturi de persoana potrivita.

2. Prima noapte impreuna

Un alt moment definitoriu pentru viitorul unei relatii este prima noapte a partenerilor impreuna. Nu degeaba se spune ca, daca ai trecut peste aceasta etapa, relatia are toate sansele sa reziste.

Prima noapte alaturi de iubitul tau este cruciala pentru relatia voastra. Acum ai ocazia sa vezi daca esti compatibila cu el, ce te enerveaza si ce nu sau ce iti place la el. Atentie insa, reciproca este valabila, asa ca ai grija sa te imbraci in pijamalutele tale sexy si sa fii epilata si parfumata atunci cand dormi pentru prima data la el.

3. Momentul in care deschideti discutia despre sex

Daca sunteti genul de persoane mai traditionaliste, cel putin tu, si asteptati o perioada mai indelungata pana sa ajungeti in pat, atunci inevitabil veti avea si un astfel de moment in care veti vorbi despre sex. In functie de cursul discutiei, s-ar putea ca unul dintre voi sa se decida ca nu mai doreste sa dea curs invitatiilor celuilalt.

De exemplu, daca tu ii spui ca inca nu esti pregatita pentru a face sex, iar el va continua sa te preseze cu acest lucru, este clar ca nu veti avea nici un viitor impreuna.

Citeste mai mult ....

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate